Beauty box Pick N Dazzle(al doilea colet)

La începutul lunii, pe 3-4 iulie, am primit cea de-a doua cutie cu bunătăți de la Pick N Dazzle. Eu m-am abonat pentru 6 luni și mai am de primit câteva cutiuțe cu bunătăți. Dacă ați pierdut conținutul primei cutii, puteți intra aici. Eu plătesc 80 lei pentru fiecare cutie în parte. Aceste cutii se primesc în baza profilului completat, dar am aflat că pot fi personalizate după cum vreți. În concluzie, puteți să vă alegeți voi produsele pe care le vreți pentru a evita neplăcerea de a primi produse e care le considerați nefolositoare. Cel mai important este că prețul produselor este mai mare decât ceea ce plătiți efectiv pe ele.

Cutia Pick N Dazzle arată cam așa. Adică am 4 produse și câteva mostre. Am să vă povestesc câte ceva despre fiecare în parte pentru că recunosc că nu am apucat să le folosesc pe toate.

Pensula Teeez Brush

Cel mai mult m-a atras această pensulă. Îmi plac produsele Teeez și am avut ocazia să încerc 2 dintre ele luna trecută. Am foarte multe pensule și recunosc că nu sunt o expertă în ceea ce privește folosirea lor așa cum trebuie, dar mă chinui să învăț și asta este cel mai important. Această pensulă este pentru contur, blush sau bronzer și o găsesc perfectă în rutina mea de makeup. Majoritatea pensulelor sunt pe site-ul oficial la prețul de 26 euro, iar eu am plătit cam 17 euro.

Kueshi Puryfind Scrub

Kueshi este o firmă foarte apreciată pentru produsele de îngrijire pe care le are. Am citit despre tratamentele faciale pe care le au și par extraordinar de bune. Îmi place ideea acestui scrub și ceea ce promite doar că până acum nu l-am folosit. Am câteva produse pe care le folosesc și n-aș vrea să mai încep încă unul. Nu am găsit un preț pentru acesta. Având în vedere prețurile pe care le-am văzut la aceste produse, estimez un preț care depășește ușor 10 euro.

Blush Miss Cop

Pick N Dazzle am văzut că promovează acest brand. Nu știu dacă este recent intrat la el în portofoliu și pot să zic că m-am bucurat că am primit un blush de genul. Până acum nu l-am desfăcut pentru că am mai primit recent un blush și mă gândeam ca pe acesta să-l fac cadou. M-am tot uitat după numele nuanței primite și n-am văzut nimic în acest sens.

Body Wash Mades

Nu aveam nevoie de un gel de duș. Acesta este într-o cantitate micuță, numai bun de luat în vacanță. Acesta are 75 ml. Nu știu nimic despre el și nici nu l-am putut mirosi pentru că are o folie de protecție. M-am gândit că ar fi mai ok să-l fac cadou cuiva pentru că eu chiar nu am nevoie.

Bottega di LungaVita – Crema Solare Viso

Crema de plajă este bună oricând. Este o cremă interesantă pe care aș vrea s-o folosesc în această vară și pe aceasta o voi păstra pentru mine. Văd că poate fi folosită și pentru față. Are un SPF 20 și prețul ei este de 15 euro pentru 50ml.

Sinceră să fiu, acest beauty box nu a fost la fel de interesant ca și primul. La primul consider că au fost mai multe produse care m-au încântat și surprins în același timp. Pentru că am aflat că există varianta ca eu să-mi pot alege singură produsele și pentru că acest beauty box se vrea a fi un cadou potrivit pentru mine, am să-mi aleg singură produsele pentru următorea cutie. Veți vedea ce-mi voi alege!

Ce părere aveți despre acest beauty box?

You may also like

22 de comentarii

  1. Imi place scrubul, l-am adaugat si eu in cutia de luna aceasta. Eu am un an de cand nu ma mai satur de produsele lor si in ultima perioada am inceput sa imi aleg singura ce imi doresc.

  2. Am tot vazut cutiutele astea dar nu m’am abonat la ei pana acum 🙂 par tare dragute produsele si imi place ideea ca trebuie sa iti completezi un profil si in functie de acesta primesti un continut personalizat!Sa le folosesti cu drag!

  3. e faina ideea cu aceste cutii de rasfat. Mi-am luat si eu una odata de la un magazin de cosmetice de la noi, dar nu m-au incantat asa mult produsele, cum nu m incanta prea tare nici ce ai primit tu. Mai bine dau mai mult, dar imi iau eu ce am nevoie si ce imi place.

  4. Am mai auzit de aceste cutiute si am tot spus ca o sa imi comand si eu, dar uite ca nu am avut ocazia. Produsele arata foarte bine. Sa le folosesti cu placere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.