5 motive pentru care animalul de companie ar trebui dus la un salon

Animalul de companie este cel mai bun prieten al stăpânului. Acesta alungă monotonia și între ei se leagă o relație strânsă. Animalul de companie se bucură să își vadă stăpânul și adoră să fie răsfățat. Când spunem răsfăț nu ne limităm doar la un banal mângâiat sau un simplu periat. El adoră să fie cochet și stilat și să primească cât mai multă atenție din partea stăpânului.

 Cosmetica veterinară devine un ritual

La fel ca și oamenii și animaluțele au nevoie de tabieturi. Simt nevoia de un ritual de înfrumusețare care să facă parte din rutina lor. Cu siguranță micii parteneri nu doar că vor arăta excepțional. Înfrumusețarea lor la un cabinet de cosmetică veterinară precum acesta, nu are doar un rol estetic. Prin tunderea și perierea părului se înlătură firele de păr moarte și murdăria.
Masajul realizat prin perierea animăluțelor are menirea de a activa stimularea circulației sangvine la nivelul pielii. Secreția de sebum este importanță pentru protejarea firelor de păr. Ca urmare a supunerii la tratamentele de cosmetică veterinară se creează acest procedeu. Periatul blănii este mai greu de realizat la domiciliu atunci când părul a crescut și se încurcă. După o îngrijire adecvată la salonul de cosmetică, părul va fi mult mai ușor de întreținut. Toaletarea corectă a unghiilor și urechilor protejează sănătatea amicilor noștri.

Animalul tău este și mai sănătos

În urma unei vizite la cabinetul de cosmetică veterinară se pot descoperi mult mai ușor eventuali paraziți, micoze și leziuni ale pielii și puteți fi îndrumat spre cabinetul veterinar pentru a putea rezolva problema în cel mai scurt timp posibil.

Animalul tău este mai frumos

Întreținerea aspectului exterior al animăluțelor este o parte vitală a îngrijirii lor, asemeni unei alimentații corespunzătoare și controlului periodic veterinar. Sunt rase de animale a căror îngrijire impune o cosmetică veterinară profesională. Tunderea blănii nu este de ajuns pentru un animal îngrijit. Spălarea și perierea sunt procedee esențiale. Tăierea ghearelor, curățarea urechilor și vidarea glandelor perianale vin la pachet cu întreg setul de servicii de înfrumusețare.

Este mult mai ușor și mai igienic

Saloanele de cosmetică veterinară au un personal calificat care se ocupă de cosmetizarea animăluțelor. Aceste cabinete sunt dotate cu aparate medicale performante. Alegând să mergi la salonul de cosmetică veterinară cu animalul, vei avea garanția că fiecare ritual de îngrijire s-a realizat corespunzător. În plus, aici vei regăsi cele mai bune produse pentru îngrijire a animalelor, de la cele destinate spălatului blănii, la cele pentru îngrijirea blănii.

Evitarea situațiilor neplăcute și economisirea

Sunt animăluțe care se comportă agresiv la anumite proceduri de înfrumusețare. Personalul calificat va știi cum să se comporte cu animalul pentru a evita astfel de situații. Prețul realizării procedurilor de înfrumusețare ale animalului sunt accesibile. Puteți consulta aici tarifele pentru toate tipurile de tratamente care se pot realiza într-un salon. Cu numai 50 de lei, animăluțul tău poate fi spălat și uscat cât mai corect, în cele mai bune condiții. Dacă vrei să te ocupi de asta acasă cu siguranță vei plăti atât pe un burete, un șampon și un pieptăn.

Tu cum îți îngrijești animăluțul?

You may also like

19 comentarii

  1. Sunt total de acord, trebuie avem mare grija de animalutele noastre de companie. Merita cate un răsfăț din când în când.

  2. Cand eram mai mica aveam un catelus, imi amintesc ca il duceau parintii mei la veterinar, ii faceau vaccinurile, il tundeau. Este important sa ai grija de el, asa cum ai de propia persoana!

  3. Mvai! :))) Sa stii ca eu nu prea am fost atenta la ce ai scris pentru ca poza cu primul catelus m-a dat gata. Nu imi puteam imagina asa ceva. Sa faca codite la catel. Nostim :))

  4. Cand aveam catelul in casa, sa stii ca ii faceam toaleta zilnica de la pieptanat pana la taiatul unghiilor. Era un catel foarte curat si ii placea mult sa faca baie 🙂

  5. stii, pe Piki al meu toata il lumea il admira ca e frumos, ca are blana lucioasa, ca e mereu pieptanat si ingrijit, dar majoritatea nu mai sunt la fel de incantati cand aud de mers la salon la 3-4 luni, de tuns de ori pe an pentru ca li se pare scump. Mie nu mi se pare deloc asa. Baiatul meu frumos merita ingrijit.

    1. Consider ca in momentul in care vrei sa ai un animalut trebuie sa ai grija de el. Asa cum ne ingrijim noi, trebuie si ei ingrijiti si faci foarte bine

  6. Si eu imi rasfat catelul cu o vizita la salon lunara…ca sa arate impecabil e mai mult decat necesara vizita la salon!Cand il iau de acolo..frumos..aranjat..parca ma.sint eu mai bine:))

  7. Cred ca daca tot iti iei un animal de companie trebuie sa si ai grija de el.Multumim de sfaturi si recomandari!

  8. Am o tesala cu care ii perii pana imi vine rau. Lupii naparlesc de 2 ori pe an si e jale cat par lasa, toata curtea e plina de par. Nu stiu cum se descurca oamenii care tin ciobanesti in casa, e groaznic. Il perii si o ora cateodata, pana nu mai iese nimic din ele. Fac pauza. Si dupa juma de ora o iau iar de la capt :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.