Un look nou și o vedere sănătoasă

Ochii sunt oglinda sufletului. O parte importantă a feței, ochii pot căpăta noi nuanțe și pot deveni atrăgători dacă optați pentru lentile de colorat. O lentilă este o piesă realizată dintr-un material transparent, cu două suprafețe opuse, folosite singure sau împreuna cu alte piese similare pentru a concentra sau diverge lumina și a forma imagini ale obiectelor. Lentilele de contact sunt acele lentile care ne ajută să schimbăm nuanța ochilor, într-un mod ușor și rapid. Găsim modele atrăgătoare de lentile colorate de la Lentiamo.ro. Tot aici regăsim și lentile de vedere. Acestea reprezintă alternativa ideală pentru ochelari.

Alegerea corectă a lentilelor

Dacă este pentru prima dată când urmează să purtați lentile, ar fi indicat să apelați la un consult oftalmologic. Medicul oftalmolog vă va îndruma cu privire la modul de aplicare și scoatere a lentilelor. Mediul online pune la dispoziție lentile colorate. Alegeți lentile, ținând cont și de recomandările medicului, de la firme acreditate și recunoscute pe piață.

Sunt ușor de aplicat si de purtat lentilele?

Lentilele înlocuiesc cu succes ochelarii datorită confortului de a fi purtate. Sunt foarte ușor de purtat. Îngrijirea corectă a lentilelor va veghea la sănătatea ochilor dumneavoastră. Respectarea instrucțiunilor de întreținere a lentilelor este vitală. Dacă veți respecta regulile de aplicare a lentilelor și veți folosi soluții de curățare, le veți păstra în caseta lor, nu veți întâmpina probleme și veți evita apariția unor complicații. Procesul de aplicare și îngrijire al lentilelor este unul facil și plăcut.
În doar câteva secunde puteți schimba nuanța ochilor și veți obține un look atractiv. Lentilele de contact sau lentile de vedere sunt ușor de aplicat și de purtat. Vă puteți machia fără probleme când purtați lentile colorate. Singura condiție este să scoateți lentilele înainte de demachiere. Lentilele sunt foarte moi, subțiri și destul de flexibile. Aproape că nici nu veți simți că le aveți. Deloc incomode, lentilele de contact imită perfect forma unică a ochiului. Acestea se regăsesc în nuanțe naturale, dar și în nuanțe speciale.

Lentilele de contact – dispozitive medicale

Lentilele de vedere pot fi purtate zilnic și în funcție de sfatul medicului oftalmolog le puteți păstra și peste noapte. Lentilele de contact sunt dispozitive medicale care sunt folosite pentru a corecta anumite probleme ale ochilor. Miopia, hipermetropia, astigmatism sau presbiopie sunt probleme ce pot fi remediate cu ajutorul lentilelor de contact.

Avantajele purtării  de lentile de contact

Corecția vederii se va realiza în orice direcție a privirii prin purtarea de lentile. Atunci când plouă, lentilele de contact nu sunt afectate, nu exercită presiune față de ochelari. Lentilele sunt soluția ideală pentru colorarea ochilor sau o vedere mai bună. Deloc costisitoare și ușor de aplicat, lentilele colorate sunt tot mai des utilizate și apreciate.

Tu ai folosit lentile de contact? Ești tentantă să le încerci?

You may also like

7 comentarii

  1. am folosit odata o aplicatie care schimba culoarea ochilor. am fost uimita de cat de bine imi statea cu ochi albastri, dar nu mi-am pus lentile pana acum pentru ca nu stiu daca m-as pricepe sa le montez corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.