Cum poți alege un salon bun pentru o epilare eficientă

Epilarea este foarte importantă pentru noi, femeile. Totul trebuie să se întâmple cu o anumită frecvență și în perioada de vară trebuie să acordăm o atenție sporită acestei activități. Nu sunt o persoană care merge să se epileze numai în saloane și totuși pe perioada verii prefer să apelez la profesioniști pentru asta pentru că întregul proces se termină mult mai repede. Este un procedeu destul de anevoios să faci totul singură și este bine să lăsăm profesioniștii să-și facă treaba așa cum știu ei mai bine.

Când te epilezi acasă, ești singura responsabilă de igiena produselor pe care le folosești. În momentul în care mergi la salon, sunt diverse produse profesionale responsabile de igienizarea acestora.

Epilare în saloane profesionale

În momentul în care apelezi la un salon pentru diverse produse, este clar că ai nevoie de profesionalist și să ai parte de întreaga atenție și un tratament special. În 2017 mai există saloane care profită de inocența clienților și treaba se face parțial, iar prețul este umflat pe cât posibil. Îmi pare rău că trebuie să fac aceste mențiuni, dar o prietenă a avut o experiență mai puțin plăcută cu un salon și din acest motiv spun aceste lucruri.

Când merg la salon optez tot timpul pentru ceară caldă. Este cea mai eficientă în cazul meu și dă rezultate bune pe termen lung. Evident că sunt întrebată de către cosmeticiană dacă vreau să mă facă cu role de ceară sau cu ceară caldă. Fiecare folosește ceea ce crede că este mai ok pentru corpul lui și în timp ajungem să învățăm care sunt produsele de care avem nevoie.

Pentru epilarea cu ceară caldă este absolut indispensabil un decantor ceara de calitate. Acesta este foarte util pentru că poate aduce ceara la temperatura potrivită și în felul ăsta riscul de a te frige este exclus. Un alt aspect foarte important este faptul că strecoară ceara și elimină impuritățile din ea pentru a putea fi reutilizată. Decantorul poate avea o capacitate cuprinsă între 450 ml sau 10 l. Cea mai mică dimensiune poate fi folosită pentru o singură persoană și este bună și pentru a fi folosit și acasă. Cele folosite în saloane au obligatoriu 2 cuve pentru a avea în permanență ceară caldă.

Un alt lucru pe care nu-l tolerez este ca epilarea să se facă superficial. Nu trebuie să folosească doar ceara și ce s-a luat bine, ce nu bine. Trebuie să insiste pe zonele în care ceara nu s-a prins și eventual să mai folosească și penseta sau să recurgă la orice metodă eficientă pentru ca rezultatul să fie perfect în momentul în care pleci din salon. Dacă nici această condiție nu este îndeplinită, înseamnă că ar trebui să schimbați salonul și să folosiți unul mai bun.

Ce experiențe aveți legate de epilat? Preferați epilarea în salon sau acasă?

You may also like

15 comentarii

  1. eu sunt cam pudica asa ca nu am indraznit sa merg la salon pana acum. Cand am nevoie ma ajuta cumnata cu epilatul. Daca totusi ar trebui sa imi gasesc un centru unde sa fac treaba asta, as apela la recomandarile prietenelor.

  2. Mi-ar prinde si mie acum tare bine sa merg la un salon din acesta pentru ca tocmai ma pregatesc sa merg la mare. Insa noi nu avem in oras asa ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.