Iată CUM arată o zi din viața unei femei de afaceri!

În mod cert, să fii femeie de afaceri în ziua de azi nu e deloc ușor! Motivul? Programul full-time de la job, 5 zile din 7, responsabilitățile pe care acesta le implică, dar și grija că trebuie să te prezinți, întotdeauna, impecabil, sunt doar câteva dintre lucrurile care îți ocupă mintea în fiecare zi. Totuși, pe lângă carieră, o doamnă se confruntă și cu statutul de mamă și soție.
De aceea, cu siguranță, ți se va părea interesant să descoperi cum arată o zi din viața unei femei de afaceri, cum reușește să se descurce cu toate task-urile pe care le are de îndeplinit, dar și cum poate afișa un zâmbet larg pe buze, atunci când știe câte are de făcut până la finalul zilei.

3 pași pe care îi punctează zilnic o femeie de carieră:

  • Primul lucru pe care îl are de făcut o doamnă din lumea business este să se asigure că imaginea pe care o afișează la birou este una impecabilă. Așadar, înainte să iasă din casă, geanta office, pantofii stiletto și rochița reprezintă cele mai frecvente alegeri când vine vorba de ținuta pregătită pentru job. Dacă vrei să faci și tu impresie bună la serviciu, alege un model de geantă pe www.MeliMeloParis.ro și accesorizează-ți outfit-urile cu cele mai frumoase poșete. Cu siguranță, vei fi remarcată!
  • O femeie de afaceri a investit deja într-o mașină personala cu care să se deplaseze la birou. Așadar, ea acordă, zilnic, mare atenție modului în care aceasta se prezintă, așa încât să evite evenimentele neprevăzute. Și, așa cum era de așteptat, știe deja de ce anume are nevoie un automobil pentru a funcționa corespunzător. Așadar, dacă ai o mașină și încă nu ai descoperit magazinul în care poți găsi absolut tot ceea ce îi este indispensabil unui șofer responsabil, află că pe RaoAUTO gasește piese ieftine de Audi, dar și alte accesorii pe care orice femeie trebuie să le cunoască și să le conștientizeze utilitatea.
  • După încheierea programului de la job, o doamnă de afaceri își face timp să meargă la sala ori, de ce nu, să alerge în parc. Imaginea contează foarte mult pentru statului ei, acesta fiind și motivul pentru care acordă, în permanență, atenție alimentelor pe care le consumă și, implicit, modului în care arată. Așadar, o femeie de afaceri respectă cu strictele cele 30 de minute pe care le petrece făcând jogging în parc ori exersând la sală. Doar așa se poate menține într-o formă de invidiat.

Acum că ai descoperit care sunt principalele lucruri pe care le face, într-o singură zi, o femeie de afaceri, cum crezi că te-ai descurca cu un asemenea statut? Ai reuși să duci la bun sfârșit toate îndatoririle pe care le ai? Și, dacă faci parte din categoria femeilor de carieră, ce alte activități reușești sa mai faci intr-un timp atat de limitat?

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.