Șervețelele Zewa te scot din orice încurcătură

Răceala nu se mai dă dusă de aproape o săptămână și am folosit cantități record de șervețele. În plus, accidente apar mereu așa că o cutie de șervețele este nelipsită din casă. Ca să nu mai vorbesc de faptul că prosoapele de hârtie au înlocuit prosopul tradițional pentru simplul fapt că sunt mult mai igienice. În concluzie, Zewa mă ajută și m-a ajutat de fiecare dată pentru că sunt o alternativă foarte bună pentru ceea ce am eu nevoie.

Șervețele nazale Zewa

Am primit un colet drăguț din partea delor de la Buzzstore cu produse Zewa. Primele de care eu m-am agățat au fost șervețelele nazale de la Zewa. Asta pentru că aveam o răceală de câteva zile și îmi curgea rău nasul. După alte câteva zile răceala s-a dus, dar nasul îmi curgea în continuare. Eu am încercat aceste șervețele în situații extreme și mi-au plăcut mult de tot. S-au descurcat foarte bine și asta m-a făcut să le port zilnic cu mine în geantă, dar să le pun și în rucsacul copilului la școală.

M-am obișnuit să nu-mi lipsească șervețele umede și nazale din geantă. Niciodată nu știi când apare ceva neprevăzut și ai nevoie de ele. Niciodată nu plec fără rucsac de acasă și din rucsac nu-mi lipsesc niciodată aceste 2 lucruri.

De ce să alegi șervețelele Zewa pentru tine și pentru familia ta?

  • Sunt fine și blânde cu pielea în timpul utilizării
  • Sunt testate dermatologic și potrivite pentru pielea delicată
  • Sunt rezistente în mașina de spălat și nu se dezintegrează dacă sunt uitate în buzunarele hainelor
  • În funcție de preferințele tale și ale celor dragi, poți opta pentru una dintre variantele cu parfum delicat sau pentru șervețelele fără parfum
  • Sunt disponibile într-o varietate de ambalaje stilate
  • Au ambalaj reciclabil, fiind prietenoase cu mediul înconjurător
  • Te poți baza pe ele în situațiile neprevăzute, este bine să le ai la îndemână fie că ești acasă (șervețele la cutie) sau în afara casei (batiste nazale în pachete individuale, care încap în orice buzunar)

Șervețelele la cutie

Șervețelele la cutie sunt cea mai mare invenție. Îmi sunt foarte practice și le folosesc cu regularitate. Eu am în fiecare cameră câte o cutie. Mă simt atât de rău atunci când se termină câte o cutie și nu am să o înlocuiesc pe moment. Folosesc foarte des aceste șervețele și mi se par mai indispensabile decât cele nazale.

Aceste șervețele nu-mi lipsesc din baie. M-am dezobișnuit să folosesc prosop pe față. Mi se pare mult mai igienic să-mi spăl fața și s-o șterg cu șervețele. Știu că există varianta folosirii unui prosop special pentru față, dar nu-mi place nici varianta asta. Șervețelele Zewa au 3 straturi și acestea nu se rup, nu se fac ciuciuleți și îndepărtează cu ușurință excesul de apă fără să-mi agreseze în vreun fel tenul.

Șervețelele faciale au o utilizare foarte simplă și pot fi scoase din cutie cu o singură mână. Asta le face foarte ușor de folosit. Cutia este micuță, ușor de depozitat și acestea sunt foarte rezistente și nu se rup ușor.

Șervețelele Zewa sunt concepute pentru confortul tău! Pentru o piele fără iritații și pentru un nas fericit. Rezistente, testate, compacte și cu ambalaje diverse, care se vor potrivi în orice decor. În plus, ambalajele sunt reciclabile, deci ești și prietenos cu mediul! Eu cred ca sunt suficiente motive ca să îți facă alegerea mai ușoară și aștept să-mi spuneți părerea ta dacă ai încercat deja șervețelele Zewa.

You may also like

13 comentarii

  1. Buna! Servetelele Zewa sunt de calitate, fine si placute la atingere, le aleg si eu pe cele nazale, de avut mereu la tine. Multumim pentru recomandare. O zi frumoasa!

  2. Sunt foarte bune servetelele! Le avem prin mai multe camere, pentru urgente. Batistele nazale nu imi lipsesc niciodata din geanta!! Zewa sunt tare delicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.