Costumul de baie cu franjuri din nou la modă

Costumele de baie sunt frumoase oricum ar fi ele. Oricât de mult s-ar schimba moda și cine știe ce model este de actualitate, să știți că veți arăta bine pe plajă și cu vechiul costum. Fiecare poartă ce-i place și ce-i vine bine așa că nu am fost decât puțin stresată și asta până să ajung la mare. Regimul meu alimentar din ultimul timp a fost foarte variat și plin de calorii și mă gândeam că nu-mi va sta bine nici un costum de baie.

Trecând peste acest aspect și învingându-mi teama, am putut să port cam ce costum de baie am vrut fără să mai am vreo jenă. La urma urmei așa sunt și nu pot fi perfectă peste noapte. Cele 10 abdomene pe zi făcute cu 2 săptămâni înainte de plajă nu prea m-au salvat 🙂

Costumele de baie pe care vreau să vi le arăt astăzi sunt noi și dacă tot este defilare, o includ și pe Criss, fetița mea de aproape 3 ani, care s-a simțit foarte bine pe plajă și a avut activități foarte diverse. Important este că a trecut vacanța fără vreun incident și nu pot decât să mă bucur.

Costum de baie colorat cu franjuri – link

Costumul de baie cu franjuri este disponibil în 2 nuanțe și aceasta a fost pe gustul meu. Foarte potrivit pentru destinația exotică pe care am avut-o. Eu am fost în vacanță în Thassos și este pentru a 3-a oară când ajung acolo. Poate că a 4-a oară ar fi prea mult și totuși nu m-am plictisit de ceea ce este acolo și aș mai merge. Mi-am ales mărimea L pentru acest costum și totuși am mici probleme. Sutienul îmi este perfect. Ba chiar avea și niște barete de un roz puternic, la fel ca bata de la slip. Eu am preferat să nu le port ca să nu mă bronzez cu urme. Sutienul are cupele din burete și este perfect pentru persoanele care nu sunt foarte dotate de la mama natură. Pentru restul persoanelor, nici nu cred că este bun.

Slipul mergea să fie o idee mai mare. Era cam fix și ăsta a fost singurul inconvenient la acest costum de baie. L-am purtat cel mai des și cu siguranță îl voi purta și la anul cu la fel de mare plăcere. Vă mai las câteva poze cu acesta.

Costum de baie negru cu franjuri – link

Al doilea costum de baie cu franjuri este cumpărat de pe același site și m-a încântat mult modelul. Puteți alege ce culoare doriți pentru că au o plajă foarte mare de culori și de mărimi. eu am ales tot L și pentru acesta doar că se pare că acesta este croit ceva mai mare. Sutienul era ok dar slipul era ușor mai mare decât cel de la primul costum. Per total mi-a plăcut și l-am purtat cu plăcere. Diferența de preț dintre cele două costume este de doar 10 lei. Trebuie să alegeți modelul care credeți că vă place vouă mai mult.

A durat cam o lună până am intrat în posesia coletului și l-am ridicat de la poșta locală unde nu am mai plătit nici un fel de taxă suplimentară în plus.

Costum de baie copii – link

Este o mare nebunie cu costumele de baie pentru copii și în special pentru cele de fetițe. Marea majoritatea a magazinelor comercializează sutien și slip pentru un copil de 2-3 ani. Ce nevoie de sutien/bustieră ar avea un astfel de copil? La Zara am mai găsit doar slip, dar prețul acestuia era cât un costum cu 2 piese. Pentru Criss am luat mărimea L și a fost perfect. Păcat că la anul nu-l va mai putea purta. important este că anul ăsta a avut și ea câteva costume pe care le-a purtat și cu care, zic eu, s-a simțit foarte bine. Vă las mai jos câteva poze cu costumele pe care le-a avut.

 

Costum de baie întreg – link

Mi-am luat de pe Newchic 3 costume de baie eu și unul pentru Criss. Nu îmi mai amintesc dacă cele 3 prezentate mai sus au venit în același colet, dar acesta de mai sus abia mi-a ajuns. Îmi pare rău nu nu l-am avut în vacanță și cel mai probabil voi mai avea parte de câteva zile de plajă la Mamaia. Până atunci vă arăt modelul primit și sper să vă ajute și pe voi să vă inspirați din alegerile mele.

Este mărimea L și îmi vine bine. În dreptul sânilor are cupele buretate și se așează frumos pe corp. Eu zic că a meritat toată investiția și mi-am făcut un stoc generos de costume de baie, pe lângă cele pe care le mai am.

Cât mai aveți de așteptat până la vacanță? Sper că nu v-am trimis cu gândul departe ….

You may also like

18 comentarii

  1. Iti sta foarte bine cu acele costume. Personal, nu suport franjurii asa ca iti dai seama ca ultimul costum imi place mult mai mult 😀
    Cris are niste costume frumoase foc. Imi place mult cum o imbraci!

  2. Foarte frumoase costumele de baie. Si tu ai un corp superb. Pe mine aseste costume ar fi stat ca pe un butoi. 🙂
    Cea mica iti vine sa o mananci cu costume cu tot.

  3. Imi plac tare mult alegerile tale. Te-am admirat si pe Facebook si te-am invidiat ca esti deja la mare.
    Anul acesta voi opta pentru costum de baie intreg, am niste cicatrici care trebuie ascunse, asa ca o sa ma uit la costumele intregi.

    1. Unul dintre avantajele vacantei timpurii este ca am fost prea devreme la mare si pana la sfarsitul sezonului mi se vor lungi urechile. Trebuie sa ma mai duc undeva neaparat 🙂

  4. sunt dragute aceste costume cu franjuri, dar eu nu le port din cauza ca ma bronzez neuniform. am o obsesie cu bronzul cu urme, deci caut, pe cat posibil, sa nu fie prea incarcat si sa mai fac putina umbra. nici bretele, daca se poate, sa nu aiba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.