Cheamă un artist consacrat la petrecerea ta

Petrecerile private sunt un must pentru persoanele care un buget peste nivelul mediu. Este drept că nu multă lume își permite să cheme o vedetă să cânte la o aniversare, la un majorat sau alte aniversări pe care vrei să le marchezi într-un mod cu totul special. Ca toate aceste lucruri să se poată întâmpla trebuie să contactezi impresarul artist al fiecărui artist în parte. Inna, de exemplu, este una dintre cele mai cunoscute artiste atât la noi, cât și peste hotare. Dacă totuși intenționezi s-o o aduci la petrecerea ta, trebuie să contractezi impresar Inna aici.

Inna este o actriță foarte apreciată și a avut o perioadă în care scotea hit după hit. Și ultimele ei melodii au fost foarte apreciate și se pare că strâng un număr impresionant de vizualizări la scurt timp de la lansarea acesteia pe facebook. Ruleta este ultima ei melodie pe care am ascultat-o pe repeat de foarte multe ori. Când am auzit-o la radio, aș fi putut să jur că este o cântăreață de afară.

sursa foto: pagina de Facebook Inna

Succesul ei este răsunător și are foarte multe concerte în țară, dar și afară. Cu toate astea, am înțeles că cei de la Global Booking o aduc și la petrecerile private. Nu știu suma care este cerută pentru o astfel de prestație și nici nu cred că are un program mai lung de 60 de minute. O petrecere la care Inna face parte din invitații tăi, este cu atât mai memorabilă și cu siguranță nu o poți uita prea ușor. Peste ani îți poți aminti cu plăcere de cadoul pe care prietenii ți l-au făcut sau de dedicațiile pe care acestea ți le-a făcut.

Firma se ocupă de intermedierea mai multor contracte cu diverși artiști. Dacă vreți să vedeți exact care sunt artiștii de care ei se ocupă, cred că cel mai bine ar fi să-i contactați telefonic. În felul acesta puteți afla mai multe detalii despre aceste concerte care le pot avea în particular în funcție de locația aleasă. Sunt convinsă că trebuiesc îndeplinite minimul de condiții pentru ca artiștii să poată fi prezenți la un eveniment. La fel de bine aceștia pot refuza diverse contacte dacă aceste aspecte nu sunt îndeplinite.

Ce artist ți-ai dori să ai la aniversarea ta?

You may also like

14 comentarii

  1. Mai, nu stiu pe atat de cunoscută ce este, mie nu imi surade ideea nici de nu mi.ar lua bani. Nu.mi place!

  2. Daca as fi genul care sa dea petreceri mari, cu prieteni, as dori sa vina Inna…dar nici nu sunt acest gen, nici nu as avea bani pentru asa ceva…Ramane doar un vis.

  3. Sunt artisti care iti pot transforma petrecerea intr-una memorabilia…conteaza insa si pe ce suma..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.