Oferă un cadou din suflet părinților tăi

Părinții noștri uită să își acorde timp pentru ei, renunță la micile plăceri și își refuză marile bucurii. Eu m-am gândit să le ofer alor mei un cadou de care să își amintească pentru tot restul vieții. În trecut m-am bucurat de cele mai plăcute vacanțe alături de compania Happy Tour. Între timp aceasta și-a reînnoit hainele și a devenit Happysor. Acesta a fost punctul forte care mi-a atras atenția și cum eu îmi doream să le ofer alor mei un concediu mai special am trecut la vizualizarea ofertelor.

Alegerea destinaţiei de vacanță alături de mama mea

Mama s-a arătat întotdeauna fascinată de Franța. În opinia ei, Franța are de oferit multe puncte turistice foarte romantice. Mi-am luat laptopul cu mine în bucătărie și în timp ce mama pregătea o plăcintă în bucătărie am zis să îi arăt câteva imagini din Franța. Imaginile din regiunea Bordeaux i-au plăcut foarte mult și i-am zis că în curand va ajunge acolo.
A luat-o ca pe o glumă, însă când i-am cerut datele pentru rezervarea zborului a început să mă bombardeze cu tot soiul de întrebări. Am început cu prezentarea Happy Tour, o companie cu care am ales în trecut să îmi petrec vacanțele. Mamei i s-a părut fantastic ca această companie se ocupă de biletele de avion, cazare, și chiar și de drumul de la aeroport până la hotelul unde urma să fie cazată. Mama s-a bucurat foarte tare sa audă asta.

Ce așteptări să ai de la o agenție de turism de succes

Mama nu este o fire pretențioasă, însă tata este un mofturos. Când mama i-a spus de surpriza mea de a-i trimite în vacanță, a început să verifice site-ul celor de la Happy Tour Romania. A fost încântat să vadă în câte destinații deosebite se poate ajunge doar rezervând biletele de acasă. În plus, chiar dacă nu au călătorit cu avionul, le-a surâs ideea de a ajunge în cel mai scurt timp într-un loc foarte îndepărtat.
Un hotel bun, care îți asigură confort îți oferă cea mai bună și diversă mâncare și are grijă și de copii. La astfel de hoteluri veți fi cazați dacă veți alege să vă petreceți vacanța alături de Agenția Happy Tour .

Happy Tour – agenția de turism pentru familia ta

La întoarcerea din vacanță, părinții mei au revenit odihniți, relaxați și mulțumiți. Zborul cu avionul a decurs fără probleme și fără întârzieri. Drumul de la aeroport până la hotel a fost lin și s-au putut delecta cu imagini plăcute. Happy Tour asigură și transportul de la hotel la aeroport. Hotelul la care au fost cazați le-a asigurat maximul de confort, fiind situat în apropierea punctelor turistice de vizitat. Camerele de hotel sunt dotate corespunzător și reprezintă cel mai primitor loc de odihnă.
Reveniți din vacanță și aruncând o privire pe site-ul agenției Happy tour părinții mei păreau că urmează să își planifice încă o vacanță. Imaginile cu destinațiile magnifice prezente pe site și ofertele de nerefuzat par să te invite în vacanță.
Conform statisticilor și informațiilor pe care le-am citit despre Happy Tour pe Businessmagazin, aceasta a înregistrat în anul 2016 vânzări de aproape 50 milioane de euro, în creştere cu aproximativ 10% faţă de 2015, datorită avansului luat de segmentul de business travel, de creşterea turismul intern, dar şi de preluarea ca turoperator a destinaţiei Disneyland.

Tu când le-ai făcut ultima data un cadou părinților tăi?

You may also like

11 comentarii

  1. Părinților le facem cadouri mereu de ziua lor de naștere și de sărbători și de fiecare dată când ne întoarcem din vacanțe. Mi-ar plăcea mult ca părinții și socrii să accepte o vacanță în altă țară, dar nu vor să meargă. Mi-ar plăcea și ar merita din suflet o vacanță!

  2. Eu imi doresc sa ii trimit pe ai mei in Tara Sfanta, cred ca acesta ar fi cel mai mare cadou pe care as putea sa il ofer lor. Ultima data le-am facut cadou de paste, dar uneori si gesturile mici, banale le aduc bucurie in suflet.

  3. o excursie cadou chiar este o idee foarte buna de cadou pentru parinti, mai ales daca ei nu-si permit sa plece in vacante prea des. Ar trebui doar sa te asiguri ca destinatia este pe placul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.