Articole din medicină care au grijă de sănătatea noastră

Sănătatea este cel mai prețios dar de care omul se poate bucura. Apariția anumitor boli poate schimba total modul de viață al unei persoane. Anumite afecțiuni pot afecta organismul și pot duce la dependența de anumite produse. Acestea au rolul de a ne face viața mai ușoară.

Produse indispensabile care ne ajută să menţinem boala sub control

Pentru monitorizarea sănătăţii şi menţinerea stării de bine din punct de vedere fizic și psihic sunt necesare aparate și produse farmaceutice în orice casă. Aceste produse mențin sănătatea și nu permit bolii să avanseze. Fie că ne dau de veste cu privire la sănătatea noastră sau veghează la sănătatea organismului, aceste produse ne fac viața mai ușoară.
  • Termometrul medical
Acest aparat este de nelipsit din sertarul cu produse medicale. Termometrul este utilizat pentru monitorizarea temperaturii celor mici cât și în cazul celor mari. Febra este un factor care poate da de gândit. Temperatura este un punct de reper în diagnosticarea anumitor afecțiuni. Acesta este un aparat util care vă poate alerta în legătură cu anumite probleme de sănătate. Uneori se poate datora anumitor mici probleme, cum ar fi apariția dinților la copii, alteori poate fi un reper medical în cazul unor complicații.
  • Aparatul de glicemie
Glicemia este determinată de valorile glucozei, importantă sursă de energie pentru organism. Glucoza este un element care se regăsește în mod natural în organism. Devierea de la valorile normale ale glicemiei poate genera două situații generale: hipoglicemie și hiperglicemie. Tehnologia modernă pune la dispoziție pacienților dispozitive precise pentru măsurarea glicemiei.
Măsurarea glicemiei se poate realiza cu ajutorul unui glucometru printr-o simplă înțepătură în deget.O picătură de sânge ajunsă pe banda aparatului poate indica valorile glicemiei. Pentru acei pacienți care vor să evite aceste înțepături tehnologia pune la dispoziție un plasture cu senzor pentru a determina glicemia, ce poate fi purtat întreaga zi. Există pe piață și produse cu senzor care măsoară glicemia fiind poziționate în mod activ la nivelul lobului urechii sau la pliul degetului mare arătător. Glicemia crescută sau ridicată poate duce la situații neplăcute . Verificarea nivelului glicemiei este vitală pentru sănătatea organismului.
  • Tensiometrul
Inima este motorul organismului uman. Forța de contracție a inimii, rezistența periferică, vâscozitatea sângelui, elasticitatea pereților arteriali, cantitatea de sânge în artere determină tensiunea arterială. Măsurarea tensiunii arteriale poate salva vieți. Acest procedeu simplu și ușor de realizat, se poate face într-un mod facil la domiciliu cu un tensiometru.
  • Pantofii pentru diabetici
Persoanele care suferă de diabet se pot lovi de complicații majore ale sănătății cum ar fi probleme ale picioarelor, dar și afecțiuni cutanate. Diabetul poate deteriora nervii picioarelor; astfel pacientul nu mai poate simți durerea, frigul și căldura. Circulația fluxului de sânge la nivelul picioarelor poate fi și ea afectată. Aceste probleme cauzate de diabet pot conduce inevitabil la intervenții chirurgicale la nivelul picioarelor. Refacerea picioarelor după operație este strâns legată de încălțămintea purtată. Pantofii pentru diabetici de la ortopedica sunt creați dintr-un material rezistent și flexibil. Aceștia pot fi purtați atât la exterior cât și în casă. Materialul pantofilor este blând și delicat cu picioarele. Pantofii pentru diabetici de la ortopedica sunt special concepuți pentru a fi purtați postoperator. Aceștia ajută la procesul de vindecare a picioarelor și sunt adaptabili formei piciorului.

You may also like

6 comentarii

  1. Nu trebuie sa ne neglijam sanatatea . De cele mai multe ori nu acordam atentie durerilor si asa nu e bine.

  2. e prima data cand aud de termenul asta, pantofi pentru diabetici. In rest, am in casa toate dispozitivele enumrate de tine si chiar sunt utile mai ales ca mama si bunica au probleme si cu tensiunea si cu diabetul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.