O ceașcă de cafea te trezește din visare

Cafeaua este acea băutură pe care o mare parte din persoanele adulte o consumă din diverse motive. Principalul rol al acesteia este să te trezească și să îți ofere acel strop de energie de care avem nevoie cu toții. O ceașcă de cafea se poate bea în foarte multe combinații și prin adăugarea câtorva ingrediente poți obține un alt gust, o altă aromă și evident un alt rezultat.

Rolul espressorului în prepararea cafelei

Am descoperit destul de târziu gustul cafelei. Ea nu a reprezentat un interes pentru mine nici măcar în timpul sesiunii din facultate când pierdeam nopțile. Cred că gustul ușor amărui al cafelei m-a determinat să nu-mi fac un obicei din a servi o ceașcă de cafea zilnic. De cele mai multe ori se întâmpla să ies în oraș și pentru că toată lumea bea o cafea, am înlocuit-o pe aceasta cu capuccino. Gustul era incomparabil cu cel al cafelei simple. În plus, cantitatea de zahăr pe care o adăugam mă ajuta să o aduc la acel gust unic și bun pe care eu mi-l doream.

Capuccino pe care-l beam în cafenele, nu reușeam să mi-l prepar singură acasă. Am încercat diverse metode și rezultatul nu se compara. Espressorul performant care era folosit în pregătirea acestuia, nu putea fi redat de către mine oricât de multe combinații am încercat să fac.

Un espressor cafea boabe râșnește cafeaua în momentul în care prepară cafeaua și aceasta are o savoare mult mai intensă decât orice alt espressor care folosește o cafea gata măcinată. Un gust asemănător cu cel al cafelei care foloseşte cafea boabe am descoperit-o cu ajutorul espressorului cu capsule. Capsulele au îcorporate cantitatea necesară de cafea pentru o singură ceașcă și cu ajutorul capsulelor poți face și băuturi mai diversificate față de cafeaua clasică. Am reușit să fac cu acesta și caffe latte și chiar să fie pe straturi distincte. Îți trebuie puțină îndemânare.

Ce găsim pe CoffeStore.ro

CoffeStore este un magazin specializat în comercializarea produselor care au rolul de a ne însenina ziua. Fie că ai nevoie de o cafea boabe, instant , măcinată sau chiar capsule, poți apela cu încredere la ei pentru că au unele dintre cele mai bune produse. Experiența pe care o au pe acest segment îi face profesioniști în domeniu și ne fac cele mai bune recomandări. Găsim frecvent pe site-ul lor oferte de espressoare la pachet cu cafea.

Tu ce fel preferi să-ți bei cafeaua dimineața?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

23 de comentarii

  1. Eu nu consum cafea zilnic, dar cand o fac o data la o luna vreau o cafea buna si neapărat de la un expresor.

  2. Eu prefer cafeaua lunga, cum se spune. tare, dulce si lunga, cat o cana normala de apa. Dar nu mai beau alta cafea toata ziua. Espresso e mult prea tare pentru tensiunea mea.

  3. Eu as bea cappuccino daca as avea acasa posibilitatea. Asa nu beau. Avem un expressor de care sotul e tare mandru, ii prepar cafeaua tare si e multumit 😀
    Poate pe viitor ne vom lua si noi unul mai performant.

  4. Eu tot zic sa iau un aparat ca sa testez mai multe tipuri de cafea si nu am ajuns inca sa fac acest pas. De 3 zile nu ma simt bine si am renuntat la cafea…zici ca merg in ceata 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.