3 investiții INTELIGENTE pe care să le faci vara asta

Provocările și distracția sunt la ordinea zilei când vine vorba de anotimpul cald, pentru că, odată cu vremea bună, îți dorești să te poți bucura de toate avantajele pe care ți le pune la dispoziție vara. Dacă vrei să știi  ce investiții poți face vara asta, citește, în continuare,  câteva sugestii despre cum poți să îți administrezi economiile în mod inteligent, ca să te distrezi, dar să ai și beneficii pe termen lung.

Iată în ce poți investi vara aceasta:

 • O vacanță

  În sezonul estival, toată lumea îș dorește o vacanță perfectă și, cu siguranță, faci parte dintre cei care vor să aibă parte de un concediu deosebit. Dacă până acum ți-ai petrecut verile în țară, este momentul să faci o schimbare și să alegi un circuit turistic într-o țară pe care nu ai mai vizitat-o. De exemplu, pe Karpaten.ro dispui de circuite turistice în țări precum Austria, China, Elveția, Turcia, Maroc, Franța, SUA, Canada sau Portugalia. Prin intermediul unui astfel de circuit, îți poți transforma vacanța într-o ocazie ideală de a descoperi locuri, oameni și culturi noi, de la care să înveți câte ceva. Cu siguranță, nu vei regreta și vei rămâne cu amintiri extrem de plăcute.

 • Mașina

  Pentru foarte mulți oameni, mașina reprezintă un element esențial în ceea ce privește desfășurarea activităților zilnice. Astfel, mai ales când vine vorba de vară și vacanță, o mașină îți poate fi mai mult decât utilă, pentru că te ajută să ajungi ușor acolo unde îți propui. Dacă vrei ca mașina ta să se afle într-o stare perfectă, înainte de a pleca în vacanță, intră AICI și comandă o baterie auto, pentru a-i asigura vehiculului tău o pornire superioară. În acest fel, vei evita defecțiunile ce pot apărea la mașina ta și te vei bucura de o vacanță sau de ieșirile cu prieteni, fără să îți mai faci griji.

 • Dezvoltare personală
  Dacă nu ți-ai planificat deja o vacanță și nici nu urmează să faci asta, dar vei avea, totuși, timp liber, vara asta, s-ar putea să te atragă ideea de a face câte ceva pentru dezvoltarea ta personală. Astfel, ai posibilitatea de a alege dintre o mulțime de cursuri interactive de comunicare, cursuri de limbi străine sau activități menite să îți deschidă noi orizonturi.  Dacă ești autodidact, poți achiziționa cărți bazate pe tema dezvoltării personale, pe care să le citești în timpul liber. De asemenea, pentru a te disciplina și a avea grijă de tine, poți să începi să practici un sport sau sa faci yoga. Acestea te vor relaxa și îți vor da mai multă încredere în tine.

Vara asta este momentul să investești în lucrurile care contează, ca să te poți bucura de momente pline de relaxare și să uiți de griji.

You may also like

11 comentarii

 1. Toti mizam pe vacanța si masina, mai putin dezvoltarea personala. Eu as face investitii in propria persoană. Asta si voi face vara aceasta

 2. ma bucur ca ai pus vacantele pe primul loc. La o vacanta visez si eu si am de gand sa sparg niste bani pe cateva zile la munte, dar sa vedem cand reuseste MR sa isi programeze niste libere si cum facem cu rezevarea la pensiunea pe care am ochit-o.

 3. Pai, sa vedem… o vacanta am facut-o, abia ce m-am intors acasa. Masina… sarim peste, mi-e frica sa condus si in general, sa merg cu masina. Iar sport… ma lasi? 😀 urasc sa fac sport, de cand ma stiu. Aia cu dezvoltarea personala merge. Carti despre asa ceva mai citesc, mai citesc….

 4. Vacanța nu ne lipsește în nicio vară și nicio iarnă. Am încercat să ne organizăm timpul și bugetul încât să ajungem de cel puțin două ori în vacanța pe an.
  Acum ne pregătim de vacanța la plajă, abia aștept să plecăm și ne ajută mult să ne relaxăm și să ne reîncărcăm bateriile.
  Mașinile sunt și ele pe primul plan. Locuind inafara orașului e important ca mașinile să fie impecabile. Sotul meu e obsedat de siguranta si le verifica mereu, prietenul nostru cu service auto ne va fi fin 😀 asa relatie am legat cu el.
  Zic pas dezvoltare personală, însă mă tentează un curs de cofetar, dar este doar în București și e un pic prea departe, dar investesc în mine. Mă îngrijesc, citesc și mă informez mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.