Haine curate și parfumate cu noul Persil Deep Clean Plus Active Fresh

Detergentul este nelipsit din casa mea și asta pentru că avem nevoie de acest produs pentru a curăța hainele și pentru a le împrospăta mirosul. Indiferent care este motivul pentru care îl folosesc acesta este extrem de util. Mai sunt cazuri extreme în care avem nevoie să facă mai mult de atât și vrem să scăpăm de diverse pete care au apărut accidental.

Eu fac parte din comunitatea Buzzstore și cu ajutorul lor am ocazia să încerc diverse produse. De data aceasta am primit o cutie de capsule Deep Clean Plus active Fresh și o sticlă de detergent lichid.

Experiența mea

O dată cu apariția primelor capsule cu detergent trebuie să recunosc că le foloseam exclusiv. De obicei atunci când sunt mulțumită de un produs nu încerc să-l schimb. Asta s-a întâmplat și cu capsulele Persil. O capsulă este proporționată perfect ca să fie combinația perfectă de detergent și balsam.

Detergentul capsule Persil Deep Clean Plus Active Fresh are o formulă unică de ingrediente active ce oferă soluția completă pentru rufe. Noua formulă este mult îmbunătățită și este puternic împotriva petelor dificile. Conținutul capsulei pătrunde adânc în țesătură și îndepărtează petele dificile, inclusiv în apă la temperatură scăzută de 20 grade. Este totuși delicat cu țesăturile, le protejează și le oferă strălucire, pentru a mă putea bucura de ele cât mai mult timp. Este necesară o singură capsulă, pusă întâi în mașină și după se introduc hainele. Capsulele vin într-o cutie reciclabilă și are chiar și protecție pentru copii.

Detergentul lichid Deep Cleen Plus Active Fresh are aceleași caracteristici ca și varianta de tip capsule doar că acesta poate fi dozat în funcție de preferințe. Poate fi folosit atât la temperatură ridicată, dar și la 20 grade și eficiența este aceeași, iar petele sunt ușor de scos.

Am folosit ambele variante de detergent pe aceeași pată. Eram curioasă să văd dacă voi reuși să obțin același rezultat și am fost plăcut impresionată să văd că aceasta a fost eliminată integral.

Voi preferați detergent tip capsulă sau detergent lichid?

You may also like

19 comentarii

  1. Persil este produsul pe care îl prefer altora de acest gen. Nu am încercat noile produse prezentate de tine, dar sunt convinsă că merită și le voi căuta neapărat.
    Mulțumesc!

  2. În prezent folosesc și eu capsulele Persil, sunt atât de practice, iar hainele rămân parfumate și curate.

  3. Le am încercat și eu pe acestea. Spala grozava și miros minunat…merci de recomandare ,Percil are întotdeauna noutăți…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.