Agenția imobiliară – ajutorul de nădejde într-un oraș înfloritor

Alegerea unei case se bazează pe decizii asupra cărora trebuie să reflectăm și presupune implicarea unor părți importante în procesul de selecție. Este dificil să pornești pe cont propriu la drum, în alegerea casei ideale. Nu poți ști de unde să începi căutarea și care sunt avantajele de care te poți bucura sau dezavantajele. Agenția imobiliară este pionul principal care vă oferă informațiile necesare în alegerea casei de vis.

Brașov – centrul turistic al viitorului
Brașov oferă multe oportunități futuristice. Este o zonă a țării ideală pentru deschiderea unei afacerii sau pentru relaxare. O casă în Brașov vă poate situa pe o treaptă superioară a vieții, dar când ajungi într-o zonă pe care nu o cunoști și nu știi ce să faci, apelezi cu încredere la agenția imobiliară. Aceasta vă asigură cele mai corecte informații și vă ajută să economisiți timp. Pe www.avantgarden3.ro puteți găsi o serie de oferte de case și cele mai bune sfaturi în alegerea locuinței.

Agenția imobiliară – ghidul pentru o casă potrivită

Agenția imobiliară este firma care se ocupă de intermedierea vânzării sau închirierii bunurilor imobile. Pentru că scopul lor este de a fi cât mai cunoscuți, de a satisface nevoile clienților și a le aduce zâmbetul, agenții imobiliari sunt profesioniștii care sunt foarte documentați. Aceștia vă oferă consultanță în alegerile pe care urmează să le faceți. Agenții imobiliari sunt pregătiți temeinic pentru a vă rezolva cererile. Aceștia vor descrie casa care se adaptează cererii clientului și o vor prezenta și la fața locului.
casa-noua-minO agenție imobiliară tânără își dorește să devină prestigioasă, de aceea echipa care reprezintă firma va face tot posibilul ca munca lor să fie de o calitate superioară. Echipa agenției imobiliare de pe www.avantgarden3.ro este o echipă formată din profesioniști, pregătiți pentru a-i ajuta pe clienți care apelează la serviciile lor. O casă este o alegere pentru tot restul vieții sau pentru o perioadă îndelungată de timp. Pentru că investiția unei case este costisitoare, trebuie să alegeți o agenție imobiliară care să vă ofere cea mai bună soluție.
Agenția imobiliară are o bază de selecție, poate oferi clienților cât mai multe detalii despre proprietăți, fără a fi nevoie să le vizitați pe fiecare. Un criteriu esențial în alegerea agenției imobiliare este reprezentat de comision. Orice persoană aflată în căutarea unei case își dorește o firma cu un comision avantajos. Pe avantgarden3.ro găsim cele mai avantajoase oferte și cele mai mici comisioane. Experiența pe piață este foarte importantă. Imaginea pe care firma ne-o oferă și echipa profesionistă pe care se bazează sunt primordiale.

Cum te ajută agenția imobiliară să alegi o casă pentru tine?

Rolul agenției imobiliare este de a lămuri clientul asupra casei pe care dorește să o achiziționeze. Un apartament în care te simți ca acasă este locul pe care trebuie să-l alegi. Agenția imobiliară vă ascultă cerințele după care vă prezintă ofertele potrivite pentru dumneavoastră. Aceasta oferă consultanță clientului, decide împreună cu acesta vizitarea unei posibile locuințe și încheie contracte de vânzare-cumpărare. Înainte de a merge într-o agenție imobiliară puteți căuta informații utile pe internet. Cu agenții imobiliari puteți discuta și detalii legate de bugetul de care dispuneți. Aceștia vă pot face oferte de nerefuzat și puteți negocia la încheierea contractelor care se fac cu plata cash sau veți stabili împreună modalități de creditare în cazul în care nu dispuneți de suma necesară efectuării achiziției.

You may also like

18 comentarii

 1. depinde si de agentie, sa stii. Sunt unele care nici nu vizualizeaza casele pe care le adauga in portofoliu, le iau strict dupa poze. Eu as avea incredere intr-o agentie care sa imi dovedeasca prin materiale video ca a vazut toate casele pe care mi le prezinta.

 2. Si noi ne-am cumparat apartamentul prin intermediul unei agentii imobiliare. Am ales asa dupa mult timp de cautari, telefoane date la numerele luate din ziare…dar nimic concret…A fost cea mai buna alegere pe care am facut-o. Am gasit imediat apartamentul!

 3. Sunt de acord cu Cristina. Lucrurile stau diferit de la o agentie la alta, dar daca ai norocul sa dai peste o agentie buna, cu adevarati profesionisti atunci sigur rezultatul cautarii va fi pe gustul tau.

 4. cnad iubesti confortul si tot ce ofera el,este bine sa apelam la o agentie cand avem nevoie!

 5. Eu nu am avut nevoie de ajutorul lor, dar mi se pare ca nu toti sunt corecti. De cele mai ori iti prezinta varianta mai buna pentru ei si nu pentru tine, in plus comisionul aplicat mi se pare cam mare.

 6. Prefer agențiile imobiliare pentru ca oferă verifica temeinic actele și astfel ma feresc de probleme.

 7. Asta vroiam sa spun si eu: depinde de agentie. Am o prietena care e din alt oras si vrea sa se mute in apropiere de Bucuresti, iar agentia ii prezinta tot felul de oferte la mama n….Noroc ca i-a venit ideea sa ma intrebe si i-am explicat ca nu e deloc asa.
  O agentie care se respecta tine cont de faptul ca acea familie are nevoie de niste conditii de trai, are o suma disponibila si se ocupa sa gaseasca ceva adecvat pentru ca o familie fericita ca a gasit casa ideala inseamna reclama gratis pentru acea agentie.

 8. Desi e putin mai scump sa cumperi sau saa inchiriezi prin agentie e totusi mult mai bine.castigi o gramada de timp. Le spui ce iti doresti iar ei gasesc ce e mai bun pt tine

 9. Important e ca atunci cand decizi sa apelezi la o agentie imbiliara sa stabilesti foarte bine ce zona doresti, conditiile, apropierea de anumite zone/mijloace de transport. Cu siguranta, agentul imobiliar va incerca sa respecte cat de mult poate dorintele tale.

 10. Nu am avut experiente bune cu agentiile imobiliare, nici cand a fost vorba de inchiriat nici de cumparat o casa, dar inteleg rolul lor si stiu ca sunt si exceptii. Dar de cand au incercat sa-mi bage pe cat o casa care era pe lista imobilelor cu grad ridicat de seism, am zis ca nu mai trec pragul unei agentii in veci! Noroc ca am verificat eu singura. M-am descurcat singura pana la urma si nu imi pare rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.