Kit-ul tău de vacanță, ușor la purtător, perfect pentru geanta de mână!

Se apropie mini vacanța de sfârșit de lună? Cu siguranță ți-ai făcut planuri pentru a te relaxa în mijlocul naturii și a petrece timp liber alături de cei dragi. La iarbă verde, la mare sau la munte, oriunde ai alege să te deconectezi de grijile cotidiene, LifeCare® îți propune 3 produse magice, ușor de transportat și de luat cu tine în geanta de mână, totul pentru ca tu să te bucuri de natură și să uiți de picioare obosite, dureri musculare sau înțepături de insecte.

colet-life-care-minVacanța mea începe undeva peste o lună, așa că mă voi bucura din plin de aceste produse. Sunt perfecte pentru vacanță și pentru a te proteja de diversele lucruri care te pot deranja și să-ți strice o vacanță plăcută. LifeCare® mi-a trimis aceste 3 produse ca să le pot încerca și să-mi spun părerea sinceră despre ele. Eu le voi păstra pentru vacanță și după ce mă întorc din vacanță, vă voi spune părerea mea sinceră despre acestea. Acum vreau să vă spun câte ceva despre ele ca să vedeți cum mă pot ajuta pe mine.

roll-open-3dSpray pentru insecte

Atunci când petreci mult timp în aer liber, asigură-te că te bucuri din plin de natură cu Spray-ul cu plante BIO Kräuter® Protekt de la LifeCare®, cu dublu rol de protecție, care și calmează în același timp pielea. Acest produs este potrivit pentru toată familia, inclusiv pentru pielea sensibilă a copiilor. Uleiul de măsline din compoziție are efect calmant asupra pielii iritate, hidratează și lasă un miros fin, plăcut care nu atrage insectele. Are efect antibacterian, dezinfectant și calmant asupra pielii.


roll-on

Magic-roll anti-durere

Atunci când apar dureri neașteptate, tot ceea ce ți-ai putea dori este o soluție magică care să o îndepărteze imediat. Plantele au aceasta putere și de aceea este bine să apelezi la ajutorul lor. Magic Roll cu plante BIO Kräuter® îți aduce un concept unic anti-durere, extrem de ușor de folosit și transportat.

Plantele conținute, prin care aloe vera, salvie, rozmarin, arnică montană, mentă, mușețel ăi altele, sunt binecunoscute pentru rolul important în diminuarea unui spectru foarte larg de dureri musculare sau articulare, pentru proprietățile antiinflamatoare, ajutând și la calmarea iritațiilor pielii, chiar și a celor provocate de înțepături de insecte.

spray-protectProtecție pentru picioare

Dacă durerile de picioare îți dau bătăi de cap la final de zi, ai nevoie să te poți baza pe mici trucuri care să te revigoreze.  Încearcă Komfort Roll-ul  Kräuter® de la LifeCare®, recomandat persoanelor active, care merg mult pe jos, dansatorilor, în caz de picioare umflate, cu senzație greoaie, după mersul pe tocuri. Bucură-te de o senzație de revigorare și ușurime a picioarelor, dar și de o mai bună circulație a sângelui.

Life Care® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse Bio, naturale și vegane. În plus, numeroase publicații precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street și altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscând astfel eficiența sistemului.

Înființată în 2005, Life Care®, prima și cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viață mai bună și mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate și frumusețe. Portofoliul companiei include peste 500 produse BIO, create după rețete originale Life Care® și produse în Germania, Italia, Franța sau SUA: cosmetice și produse de îngrijire personală, suplimente nutritive și cosmetice terapeutice, precum și produse destinate curățeniei și îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziționate atât de la partenerii Life Care® e, cât și online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care®  înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute și peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

 

You may also like

15 comentarii

  1. Si eu am primit acest kit si chiar ca este extrem de util! De mult cautam un spray bun contra insectelor, iar magic-roll on-ul anti-durere e foarte fain.

  2. E bine, da-mi idei, ca am nevoie, mereu uit cate ceva cand plec in vacanta, ma inspir de la tine si cu ce stiu ca-mi trebuie, fac o lista, zău ca da!

  3. toate sunt bune pentru vacanta, mai ales spray-ul ala anti insecte si mai ales pentru tine care ai si copil. Asteptam cuminti sa revii cu impresii despre ele. Cel mai tare ma intereseaza deodorantul cum se comporta.

  4. Eu prefer bratara anti tantari in locul sprayului, da de ultimele 2 produse chiar nu stiam. Mi-ar trebui si mie asa ceva,mai ales ca merg mult pe jos.

  5. sprayul de insecte il vreau si eu chiar e necesar mai ales cand pleci cu pici in vacanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.