Inchiriați sau cumpărați o casă direct de la proprietar, fără costuri suplimentare

Iașiul este centrul cultural, economic și academic al Moldovei. Renumit pentru prestigioasa Universitate Alexandru Ioan Cuza, Iași este principalul centru urban din nord-estul României. Într-o astfel de zonă cu multiple posibilități educaționale și în domeniul afacerilor, o casă sau un apartament ar fi cheia spre succesul garantat. Închiriere apartamente Iași fără agenție de la Magazinuldecase.ro oferă o gamă mare de oferte de nerefuzat.

 case-interesante-min
Închirierea unui apartament direct de la proprietar
Dacă alegi să te muți în Iași sau vrei să studiezi aici ori alegi să schimbi vechea casă și nu dispui de o sumă de bani necesară, cea mai bună soluție este să apelați la anunțuri imobiliare în Iași direct de la proprietar. Față de agențiile imobiliare care percep taxe suplimentare și comisioane, proprietarii de apartamente vă vor scuti de acești bănuți pe care nu trebuie să îi scoateți din buzunar. În acest fel veți putea economisi echivalentul unei luni de chirie.
O agenție imobiliară vă poate obliga, ca urmare a unui contract de vizionare, să plătiți un comision în momentul în care închiriați apartamentul. Atunci când închiriați de la proprietar puteți vizita apartamentul fără a fi obligați să încheiați un contract. Este preferabil să apelați la apartamente de închiriat fără agenție. Proprietarii de apartamente nu vă vor obliga la încheierea unui contract de închiriere pe o perioadă mare de timp. Cu proprietarul unui apartament puteți negocia anumite prevederi și clauze ale contractului.
Unul dintre marile avantaje ale unui apartament de închiriat este că nu ai responsabilitățile deținerii unei proprietăți și nu vei fi nevoit sa plătești taxe și impozite. Într-un apartament închiriat te vei putea muta doar cu hainele și produsele strict necesare, asta în cazul în care optezi pentru un apartament gata mobilat. Uzura locuinței și a mobilierului nu intră în responsabilitate ta. Astfel nu trebuie să îți faci griji că investești într-o casă care nu îți aparține.
Piața imobiliară din Iași este plină de oferte cu apartamente de închiriat fără agenție. Vei putea să îți alegi un apartament în funcție de nevoile tale foarte ușor.

Avantajele cumpărării unei case

Atunci când decizi să te muti definitiv într-o zonă atât de frumoasă cum este cea din Iași ar fi de preferat să te orientezi către achiziția unei case. Dacă optezi pentru cumpărarea unei case direct de la proprietar poți negocia mult mai ușor prețul casei. Cumpărarea unei case te va scuti de cheltuieli inutile. Banii pe care i-ai da pe chirie îi poți investi în propria locuință.
Piața de imobiliare Iași va pune la dispoziție oferte atrăgătoare cu case de vânzare ieftine. O casă îți va asigura o oarecare stabilitate. O poți renova după bunul plac, poți face modificări sau îi poți aduce îmbunătățiri.
Ține de preferințele fiecăruia ce decizie ia. Indiferent de alegerea făcută, este bine să știi plusurile și minusurile fiecărei opțiuni și să alegi ceea ce este mai bine pentru tine.

You may also like

16 comentarii

  1. Si eu as evita agentiile, am cunoscut persoane care au lucrat ca agenti imobiliari si nu-mi venea sa cred urechilor ce comisioane incasau la o singura vanzare, de stateau cateva luni acasa din acei bani…

  2. la Iasi se gasesc case de inchiriat,apartamente,case de cumparat si este bine sa cauti sa te documentezi si iti iei pe placere,daca ai rabdare si cauti,negociezi!

  3. Sincer mi-as dori sa locuiesc oriunde mai putin in Bucuresti, totusi stiu ca este dificil acest lucru. Interesant articol cu multe informatii utile.

  4. Vad ca au anunturi pentru intreaga tara, inclusiv pentru Ploiesti, lucru care ma bucura, caci am niste prieteni care ma intrebau chiar ieri daca stiu vreun apartament de inchiriat direct de la proprietar. Iata cum se leaga lucrurile uneori… 🙂

  5. Daca ar fi sa imi cumpar o alta casa, cred ca as apela direct la proprietar, agentiile de obicei nu-mi inspira incredere si preturile sunt mai piperate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.