CompaniaDDD.ro – una dintre putinele Unitati Protejate din Romania

Orice companie pe care o detii trebuie sa arate impecabil si sa fie in regula din punct de vedere al curateniei. Orice companie e obligata sa aiba contract cu o firma deratizare  care sa ofere servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie, daca nu vrea sa primeasca o amenda de pana la 8.000 lei.
campanie-ddd-minIn Romania sunt multe companii care ofera servicii de acest fel. Una dintre companiile aflate in top 5 datorita calitatii serviciilor si seriozitatii este CompaniaDDD.ro.

Aceasta companie este cu traditie in domeniu. Pentru efectuarea curateniei ea foloseste o echipa de profesionisti si tehnologie si manopere de ultima generatie. Aceasta companie este mai deosebita decat altele cu acelasi profil, deoarece functioneaza si ca Unitate Protejata. Despre ce este o Unitate Protejata vom vorbi insa putin mai jos.
Revenind la companie in sine, misiunea ei este de a oferi cele mai calitative servicii din domeniu si de a face toti clientii multumiti. CEO-ul companiei, Gabriel Munteanu spune ca: „Sinceritatea, devotamentul, moralitatea si empatia au fost, sunt si vor fi elementele cheie ce m-au ajutat sa realizez din Compania DDD ceea ce este astazi”. Si nu e putin lucru ce a fost realizat pana acum. Nu e simplu sa iti desfasori activitatea in asa fel incat sa ai clienti multumiti care sa te recomande cu incredere si altora.

CompaniaDDD nu are pana acum raportat nici un incident. Echipa este formata din 45 de membri, dintre care o parte semnificativa persoane cu dizabilitati de diferite tipuri.
Spuneam la inceput faptul ca aceasta companie este mai deosebita deoarece functioneaza ca si Unitate Protejata. Ei bine, o Unitate Protejata este o companie care are peste 30% angajati cu diverse dizabilitati. Angajatii cu dizabilitati ai acestei firme sunt apti de munca si sunt potriviti pentru posturile la care lucreaza. Ei isi desfasoara activitatea in conditii normale si contribuie la bunul mers al companiei si la oferirea de servicii de top. CompaniaDDD functioneaza cu aviz de Unitate Protejata din 2016.
Unitatile Protejate sunt la mare cautare de catre persoanele cu dizabilitati, deoarece li se ofera sansa de a avea un loc de munca decent. Insa, in Romania nu sunt multe companii care functioneaza astfel. Daca ar fi mai multe, viata multor persoane ar fi alta.

Colaborarea cu o Unitate Protejata este benefica si pentru companii. Ea nu aduce beneficii doar persoanelor cu dizabilitati, deoarece ele au posibilitatea de a se angaja. Costurile serviciilor pot fi 0 pentru compania ta, fara birocratie suplimentara, in conformitate cu Ordinul Ministerului Muncii nr. 217/09.02.2016.

Totodata, companiile care au peste 50 de angajati trebuie sa aiba peste 4% angajati cu dizabilitati. In caz contrar, fie platesc lunar o anumita suma catre bugetul de stat, fie incheie un parteneriat cu o Unitate Protejata, cum este DDD.
Compania DDD este singura firma de deratizare din Romania care functioneaza in acelasi timp si ca Unitate Protejata. Daca vrei sa beneficiezi si tu de serviciile acestei companii si sa contribui la integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati ia legatura cu cei de la DDD.

You may also like

Un comentariu

  1. din punctul meu de vedere, ar trebui sa existe mai multe astfel de unitati protejate pentru fiecare domeniu in parte. De multe ori persoanele cu dizabilitati au mai mare dorinta de munca decat noi si chiar sunt mai dedicate. DIn pacate, nu toti au sansa sa munceasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.