5 piese vestimentare care nu se demodează niciodată

Pare greu sa ținem pasul cu moda, fiecare sezon aduce cu sine noi tendințe și schimbări. Hainele fashion se poartă pentru o perioadă limitată de timp. Există totuși anumite articole vestimentare care nu se demodează niciodată. Orice femeie trebuie să aibă în garderobă haine de acest gen. Iată 5 piese mereu la modă, la loc de cinste în dressing-ul feminin.

sacou1.Sacoul simbol al eleganței

Sacoul reprezintă un articol vestimentar foarte versatil. Poate fi purtat în combinații cât mai variate. Sacoul negru este o piesă clasică pe care o putem purta în mai multe feluri. Putem obține un outfit trendy dacă îl purtăm cu o pereche de jeanși și cu un tricou chic. Femeia modernă și activă are în garderobă un loc special destinat sacourilor sale.
Sacoul este o piesă de actualitate care se reinventează de fiecare dată și modelele precum cele de aici vă pot scoate din mare încurcătură. Piesa de rezistență a oricărei garderobe, sacoul este un articol vestimentar care poate fi purtat în orice moment al zilei și la evenimente diferite. Sacoul este o haină care poate fi purtată și după câțiva ani buni, de aceea achiziția lui este o investiție inteligentă. Cu sacoul potrivit orice afacere va fi un succes garantat. O ieșire la club sau la o cafenea vor face o ținută irezistibilă dacă veți alege sa purtați un sacou.

2.Pantofii stiletto – încălțările sexy și irezistibile

Marea pasiune a femeilor, pantofii sunt nelipsiți din garderoba oricărei doamne. Elementul definitoriu al unei ținute, pantofii, pot stârni admirație și pot atrage priviri. Pantofii stiletto sunt un model de încălțăminte elegant și deosebit. Din piele lăcuită sau mată, într-o singură nuanță sau multicolori, pantofii stiletto pot fi purtați oriunde și oricând. Îi putem purta la birou, la un eveniment protocolar sau ceremonios și la o întâlnire cu iubitul. Tocul cui înalt al pantofilor va situează la înălțime și subțiază silueta. Acești pantofi sunt un must-have în orice sezon.

3.Rochia casual – rochia comodă zi de zi

Rochia casual este alegere de tip smart. Ea poate fi purtată pe parcursul întregului an cu sau fără palton sau sacou. Acestea sunt foarte lejere și le putem alege atunci când plecăm în oraș sau la shopping. Ea are menirea de a scoate la suprafață feminitatea. Într-o singură nuanță, multicolore sau florale, cu imprimeuri și croieli diferite, rochia casual vă va face să arătați diferit de fiecare dată. Toate femeile trebuie sa aibă în garderobă minim două rochii casual pe care sa le poată purta la momentul potrivit.
Evident că totul este discutabil aici și fiecare vede această rochie în felul ei. Sunt convinsă că fiecare are o rochie pe care o poartă în fiecare sezon și se simte la fel de bine în ea de fiecare dată. Exact la acea rochie fac eu referire.

camasa-alba4.Cămașa albă și avantajele ei

Cămașa albă, din mătase sau bumbac, este obligatorie în orice dressing. Purtată la birou, la ocazii speciale sau la plimbare, cămașa creează o impresie pozitivă a personalității noastre. Semn de noblețe socială, cămașa albă este asociată cu o prezență impecabilă. În timpul zilei aceasta se folosește în combinații simple, iar pentru seară poate fi accesorizată ceva mai mult. Clar este alegerea perfectă pentru orice perioadă a zilei.

5.Fusta-simbolul feminității

Fusta este o piesă vestimentară foarte importantă care ne ajută să ascundem micile defecte. Fusta este o piesă vestimentară exclusiv feminină și foarte îndrăgită. Ea este un articol care ne dă încredere în noi și un simbol al credibilității, autorității și prestanței.
În ultimul timp pantalonul este pe picior de egalitate cu fusta pentru că este mult mai ușor de purtat un pantalon. Cu toate astea, fustele au avantajele lor și sunt anumite momente în care o ținută în fustă este absolut necesară.

Mi-ar plăcea să aflu care este piesa vestimentară de care sunteți cea mai atașată?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

13 comentarii

  1. Asa e, ai sintetizat perfect piesele de imbracaminte pe care oricine trebuie sa le aiba in dulap. In special sacoul, pantofii stiletto si camasa alba. Pur si simplu nu ai cum sa gresesti cu acestea

  2. la sacouri as mai adauga eu ceva. Nu se demodeaza modelele clasice sau cat mai apropiate de stilul clasic, adica sa fie ca cele de care zici tu, sa nu fie modele prea fistichii accesorizate cu fel si fel de minuni si cu taieturi si lungimi demne de o anumita varsta.

  3. eu sunt atasata cel mai mult de jeans, am pastrat aproape toate perechile, chiar daca in unii din ei nu mai intru 🙂

  4. Camasa alba :), pentru ca pantofi stilleto nu pot, rochii..hm nici atat :)), deci ramane camasa 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.