Articole indispensabile pentru birou

Designul interior și mobilierul pentru birou au o mare importanță pentru persoanele care lucrează aici, dar și pentru vizitatori. Specialiștii susțin că aspectul estetic și modul în care angajații aleg să amenajeze spațiul destinat biroului are o mare influență asupra activității angajaților. O amenajare corespunzătoare într-un birou ține și de o bună organizare. Practic, o persoană care este ordonată și care se bucură de un spațiu care îi este pe plac, va reuși să își îndeplinească mult mai ușor activitățile cotidiene.

Alegerea corpurilor de mobilier pentru birou

Cu o relevanță aparte pentru persoana care își dedică o mare parte din timpul petrecut la birou o reprezintă scaunul și mobila de birou. Acestea trebuie să satisfacă așteptările de ordin calitativ,  functional dar și estetic si mai ales sa atingă gradul de confort.

Oricine are nevoie de o masă de birou suficient de încăpătoare pentru a-și depozita articolele necesare activităților. Este de preferat ca masa să fie prevăzută cu mai multe sertare unde se pot depozita documente, produse de papetărie, dar și produse personale necesare angajatului. Este foarte important ca pentru un birou să fie aleasă o masă dintr-un material de o bună calitate care să reziste în timp. Culoarea mesei de birou trebuie să se integreze cât mai bine cu întreg designul spațiului. Nuanțele mai închise semnifică sobrietatea, iar cele de alb energia pozitivă. Pentru birou este potrivita o nuanță de wenge. Inegal.ro ne oferă o gamă diversificată de mobilier de birou de unde putem alege modelul de masa care sa ni se potrivească.

Importanța scaunului de la birou

Persoanele care își desfășoară în cea mai mare parte a timpului muncă la birou, au nevoie de scaune directoriale pentru birou care să le asigure o poziție cât mai confortabilă. O poziție incorectă și un scaun incomod, în fiecare zi de muncă de la birou, pot duce la apariția anumitor dureri și a unor probleme mari de sănătate. Scaunul pe care ni-l dorim pentru birou nu trebuie doar să arate bine ci și să ne permită o poziție corectă și deloc incomodă a corpului. Putem alege scaune ergonomice pentru birou care ne permit o poziție corectă care va impiedica apariția problemelor legate de durerile de spate.

Există mai multe modele de scaune de birou, de unde putem alege pe cel mai potrivit pentru noi. Vom acorda o atenție sporită spătarului scaunului.  De altfel, vom alege materialul pe care îl vom considera potrivit pentru a sta pe el pe parcursul întregii zile de lucru. Putem opta pentru un model de scaun reglabil, care poate fi adaptat înălțimii si nevoilor noastre. Oricine lucrează într un birou ar trebui să se bucure de un mobilier elegant și confortabil. De altfel, este nevoie de un mobilier complet pentru a primi clienții, astfel că se va alege un mobilier adecvat pentru birou. Mobila de la nivelul unui birou le poate oferi angajaților cel mai bun suport pentru activități și îi poate încarca de energie pozitivă care să le sporească productivitatea. 

You may also like

13 comentarii

  1. Un articol minunat… dacă voi mai putea lucra vreodată… măcar la 4 ore aceste sfaturi îmi vor fi utile…

  2. Tocmai mi-am cumparat si eu un scaun nou de birou dupa ce m-am chinuit ani de zile pe unul incomod, fara spatar, de data asta m-am rasfatat si am ales unul directorial, urias si foarte, foarte comod. Ba mai mult de atat, e rosu. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.