Verdele este culoarea anului și eu mi-am luat încă o bluză verde

Verde și galben nu vedeai rea des în garderoba mea și totuși în ultimul timp m-am cam umplut de verde. Următorul pas este să mă axez pe galben pentru că este o culoare frumoasă care-mi lipsește. Știu că se spune că galbenul reprezintă gelozie. Evident că sunt geloasă și doar cei ce nu iubesc nu sunt geloși. Până una alta să vă povestesc câte ceva despre această bluză.

pulover-dresslily-minCe site-uri de afară prefer

Dresslily şi Zaful sunt printre site-urile mele preferate din diverse motive. Pe de-o parte pentru că hainele lor sunt de calitate și nu am întâlnit nimic ciudat pe site-ul lor și pentru că nu plătim transport. Iubesc asta …. Nu-mi plac nici site-urile românești care îți pun transport, darămite cele de afară.

Seriozitatea este pe primul plan și mă bucur că aceste colete de afară au început să ajungă la poșta locală. Este drept că numai poșta română știe cum împarte coletele și care ajunge la poșta locală și care la vamală. Am întâlnit cazuri în care un colet a fost împărțit și trimis în două colete, se întâmplă des ca cei de afară să pună produsele în colete diferite. Un colet poate ajunge la vamală și unul la poșta locală. Asta în condițiile în care le-ai plătit pe amândouă în același timp și cel mai probabil să plece de la același depozit. Nici nu vreau să-mi bat capul cu teoria aplicată și mă bucur că îmi ridic coletele fără stres de la poșta locală. Impresia mea este că la poșta locală sunt mult mai împrăștiați și sunt șanse mult mai mari să se rătăcească, dar na!

Bluză verde cu găurele

Când am văzut-o pe site am zis că este waw. Mi-a  plăcut mult modelul și am zis că trebuie să fie a mea. Când a venit, m-am dezumflat un pic pentru că aveam impresia că este altfel. Cred că am privit-o eu cu alți ochi pentru că așa cum este pe mine, este și pe site. În fine, asta este și o port ca atare.

sunny-days-min

Bluză – link

Blugi – H&M

Cizme – Desigual

Bluza are câteva găurele în partea de sus și pe mânecă. Cred că sunt pentru o ușoară aerisire și până la urmă m-am obișnuit cu ea și chiar am purtat-o cu drag. Dacă vă place și vouă acest model o puteți găsi aici sau puteți să vă alegeți ceva mai primăvăratic pentru că deja vremea s-a încălzit și suntem cu ochii pe tot felul de haine cât mai subțirele și lejere!

Nu dați cu pietre, nu aruncați cu ouă și totuși aștept părerea voastră sinceră!pulover-verde-min pulover-verde-dresslily-min ochelari-verzi-min

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.