Pantofii de protecţie garantează siguranţa picioarelor tale

Echipamentul de protecţie de la locul de muncă vizează întreg corpul uman. În funcţie de munca prestată, picioarele au nevoie de un plus de protecţie. Vreau să vă povestesc câte ceva despre cum mi-am luat eu pantofi de protecție de la Dispotrading pentru o mai bună protecție a picioarelor.

masuri-de-protectie-minAlege să te echipezi corect cu încălțări adecvate

În jurul casei se găsește mereu câte ceva de lucru. Treaba realizată în curtea locuinței presupune și echiparea cu anumite articole care să vă asigure cea mai bună mobilitate. Încălțămintea este foarte importantă pentru a vă proteja și a vă mișca foarte lejer. Încălțămintea de bună calitate protejează piciorul. Pantofii de protecție sunt soluția optimă în cazul în care aveți de efectuat mici lucrări în locuință sau prin curte.

La casa de la țară a socrilor mei am decis să construim o bucătărie de vară. Când am ajuns acolo ne-am dat seama că soțul meu nu avea echipamentul de lucru adecvat și încălțăminte de lucru. Pentru că oricum aveam de cumpărat materiale necesare construcției bucătăriei, am intrat pe internet și am căutat și echipamente de lucru. Pe Dispotrading am văzut modele de pantofi protecție de care soțul avea nevoie.

pantofi-de-protectie-din-piele-cu-bombeu-minAm ales modelul pantofi de lucru fără bombeu. Deși sunt destinați pentru a fi folosiți la o muncă ce implică forța fizică, pantofii de lucru fără bombeu sunt foarte atrăgători. Aceștia pot fi purtați chiar și la o mică deplasare în oraș. Pantofii pot fi folosiți la munca în mediul uscat. Soțul a fost încântat de aspectul pantofilor, de textura materialului și comoditatea picioarelor. Am achiziționat pantofii de lucru la un preț mai mult decât satisfăcător, ținând cont de faptul că au fața de lucru din piele pigmentată de bovine.

După ce a folosit încălțămintea o zi întreagă, soțul mi-a mărturisit că pielea picioarelor a respirat corespunzător întreaga zi. Acest aspect a fost posibil grație căptușelii încălțămintei de protecție confecționate dintr-un material textil perforat. Talpa pantofilor este suficient de groasă și este realizată dintr-un material rezistent la abraziune și hidrocarburi.

Dispotrading – magazinul benefic sanatatii picioarelor tale

Dispotrading este un magazin care oferă echipamente de lucru care corespund normelor în vigoare. Magazinul oferă produse calitative la un preț avantajos. Oferă pantofii de lucru în modele diferite, care asigură comoditate picioarelor și o protecție foarte bună.

You may also like

Un comentariu

  1. acelasi tip de incaltari il poarta si sotul meu la munca. El lucreaza in industia auto. Eu zic ca sunt destul de grei pantofii astia, dar el zice ca sunt foarte comozi. Important e ca sunt rezistenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.