Aderența optimă a mașinii cu anvelopele de vară potrivite

Întreținerea anvelopelor mașinii tale nu ține cont de anotimp. Cauciucurile adecvate fiecărui sezon vă asigură o bună aderență. Așa cum iarna cauciucurile pentru sezonul rece vă permit să circulați cu ușurință pe carosabilul acoperit de zăpadă, la fel se întâmplă și în sezonul cald când trebuie să optați pentru cauciucuri de vară.

anvelope-de-vara-minEchiparea mașinii cu anvelope de vară

Deși a trecut puțin timp de la mica vacanță de Paște, gândul meu zboară la vacanța de 1Mai. Vremea frumoasa va fi de partea noastră și împreună cu prietenii am plănuit o escapadă la mare cu mașinile. Drumul până la Constanța este  lung, așa ca soțul meu a efectuat o mică revizie mașinii și a decis să schimbe anvelopele vechi cu unele de vară.

Înainte de a începe să caute prin magazine, am zis să arunc o privire pe internet în goana după cauciucuri de vară. Am zis să comparam prețurile și beneficiile oferite. Calitatea anvelopelor este importantă, dar ținem cont și de posibilitatea de a găsi cauciucuri la un preț bun. Pe site-ul de anvelope Acvila-Romania.ro am găsit cauciucuri de vară la promoție.

Să poți găsi anvelope calitative la un preț redus sună tare bine. I-am arătat și soțului oferta și a fost încântat. Anvelope de vară care oferă siguranța mașinii și care ne mărește bugetul pentru vacanță, este mai mult decât ceea ce ne-am putea dori. Pe lângă avantajul prețului, nu ne dorim să pierdem timpul prin magazine pentru căutarea anvelopelor de vară.

anvelope-vara-tracmax-rf08-155-r12c-88-minAcvila comercializează anvelope de vară ale diferitelor branduri care sunt foarte cunoscute în domeniu. Astfel îți poți alege anvelopele potrivite nevoilor mașinii tale. Eu nu știam că soțul meu mai achiziționase în trecut anvelope de la Acvila, și mi-a spus ca firma face discount la noile achiziții vechilor clienți. Din bine, în și mai bine. Vacanța noastră ne-a adus mare reducere la achiziția de anvelope de vară.

Aderența la carosabil a cauciucurilor de vară de la Acvila oferă siguranță maximă mașinii. Cauciucurile de la Acvila vegheazaă și la reducerea consumului de combustibil. Cauciucurile de vară sunt vitale în efectuarea unor manevre de genul virajelor, iar firma oferă cauciucuri de bună calitate care vă oferă eficacitate de 100% în astfel de cazuri. Sunt sigură că am făcut alegerea potrivită atât din punct de vedere calitativ cât și al prețului.

Acvila.ro oferă cele mai bune anvelope la cele mai mici prețuri, pentru orice sezon. Magazinul găzduiește mărci de renume și asigură anvelope pentru mașini mici, tractoare, ATV-uri, camioane și utilitare. Acvila oferă clienților consultanță gratuită și îi ajută să facă alegerea potrivită pentru mașina lor.

You may also like

18 comentarii

  1. Momentan nu am nevoie de amvelope de vara, in schimb trebuie sa cumpar 2 de iarna, ca sezonul trecut am inlocuit doar 2. Nu mi-a ajuns bugetul sa le schimb pe toate. Poate gasesc vreo oferta acum la cele de iarna, ca de obicei acum toata lumea vrea de vara 🙂

  2. Cum e acum vremea, nici nu mai stii daca e bine sa le pui pe cele de vara sau de iarna. Stiu multi care raman cu cele de iarna- cica ar fi ok si vara. Adevarul este ca nu prea ma pricep

  3. Nu stiam nimic despre cei de la Acvila, dar chiar am avea nevoie sa schimbam cauciucurile de iarna anul acesta si ne gandeam sa cumparam unele all seasons. Sa vedem cum ne orientam….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.