Corector pentru sprâncene

Melkior Professional este un brand prezent pe piața internațională cu produse cosmetice premium, plasate la intersecția dintre calitate superioară și prețuri echilibrate. Produsele Melkior, aflate și în magazinul online, sunt destinate atât profesioniștilor, cât și clienților obișnuiți, acoperind numeroase nevoi de consum ale femeilor care își doresc să fie frumoase și apreciate.

Acest brand are o gamă diversificată de produse și acoperă o gamă extinsă de produse destinate machiajului sau manichiurii, realizate din substanțe eco-friendly, aprobate de legislația industriei cosmetice și concepute în urma testării îndelungate de către o echipă talentată de tehnicieni, make-up artiști și nail stiliști. Fie că este vorba despre rujuri, oje, farduri sau alte produse pentru profesioniști din industria cosmetică, toate reprezintă vectori ai principalelor tendințe de beauty.

melkior-eyebrow-corrector-1-minMelkior lansează corectorul pentru sprâncene

Aceștia sunt într-o continuă ascensiune și constant lansează produse noi. Mă bucur de fiecare produs în parte și îmi place să mă documentez în ceea ce privesc noile produse. Cu ajutorul produselor lor poți realiza un machiaj profi la tine acasă. Evident că ai nevoie de puțină pricepere și un gram de talent. Nu toată lumea merge zilnic la salon să se machieze. În concluzie, femeia modernă trebuie să se adapteze vremurilor și să arate perfect în orice parte a zilei.

Corectează! Conturează! Imprimă efect intens de culoare! Conferă volum! Culori naturale! Cel puțin asta promite noul corector de sprâncene. Poate că este ușor de folosit pentru că mi-aș dori să mă perfecționez și la acest capitol. Sprâncenele mele au fost un subiect delicat și de multe ori am avut impresia că nu au cea mai bună formă.

melkior-eyebrow-corrector-2-minNoul Corector pentru sprâncene Melkior este ideal pentru a corecta, contura sau defini forma naturală a sprâncenelor. Se găsește în 3 nuanțe: Neutral (ref.11790), Blonde (ref.11791), Medium (ref.11792).
Este foarte rezistent, iar sprâncenele se aranjează mai ușor. Se bazează pe o formulă ce conține ingredienți care asigură o textură și aderență maximă.

Iată de ce merită să folosești Corectorul pentru sprâncene:

  • Prezintă efect intens de culoare.
  • Definește forma sprâncenei.
  • Conferă volum.
  • Umple golurile dintre sprâncene.
  • Are textură gel, cremoasă.
  • Îmbracă firele de păr conferind un aspect uniform și natural.
  • Este foarte rezistent.
  • Se bazează pe o formulă confortabilă, catifelată și care nu usucă.
  • Prezintă aplicare ușoară.

Cum se folosește? Se va aplica cu ajutorul pensulei oblice pentru sprâncene. Se pot alterna culorile folosite pentru a da impresia de sprâncene mai dese. Se îndepărtează cu demachiant bifazic. Acesta poate fi achiziționat de aici.

Voi știți să vă conturați sprâncenele?

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.