Cea mai importantă zi, două rochii speciale

Alegerea rochiei de mireasă este una plina de emoție și încărcătură semnificativă. Este atât de greu să alegi cel mai frumos model de rochie încât ai nevoie de ajutorul apropiaților pentru a face cea mai bună alegere .Toate rochiile de mireasă sunt frumoase și au ceva aparte, de aceea este greu să te oprești la un singur model. De ce nu, să optezi pentru două rochii de mireasă? Una de zi și alta de seară.

corset-rochie-de-mireasa-minReuniunea de clasă și rochia de mireasă

Vara trecută am luat parte la Reuniunea cu colegii din liceu. A fost o întâlnire deosebită, revederea ne-a adus multă bucurie și o veste minunată: cea mai timidă colegă se căsătorește. Și-a găsit alesul și în această primăvară are nunta. Are oroare de shoppingul din magazine, așa că a fost inspirată, și-a adus laptopul cu ea și ne-a rugat să o ajutăm să aleagă rochia de mireasă. Cu atâtea modele deosebite, părerile au fost împărțite. Unele dintre colege i-au sugerat să aleagă din rochii de mireasa printesa, în timp ce altele au îndrumat-o pentru o rochie de mireasa sirena. Cum nu știa la care să se hotărască, a ales să își caute două rochii de mireasă: un model din rochii de mireasă prințesă și altul din rochii de mireasă sirenă.

rochie-de-mireasa-1478862500120-350x500-minPrințesa grațioasă în rochie de mireasă

Pe site-ul BestBride am găsit o mulțime de modele de rochii de mireasă prințesă. De la albul imaculat la ivoire și culoarea untului, de la rochia tip corset la cea cu spatele îmbrăcat cu năsturei. Pentru că primăvara vremea este imprevizibilă, colega a ales un model din categoria rochii de mireasă prințesă cu mâneci trei sferturi. Modelul rochiei de mireasă de mai sus este un model deosebit, cu o broderie fascinantă. Rochia nu este foarte voluminoasă în partea de jos, este delicată, croită dintr-un tul delicat.

rochie-de-mireasa-sirena-minSeara dezvăluie o sirenă senzuală

Pentru că a hotărât să poarte două rochii de mireasă, ne-am ajutat colega să aleagă din categoria rochii de mireasă sirenă, un model care sa îi evidențieze silueta. Rochia de mireasă de mai sus este modelul ales. Nuanța este un ivoire splendid. Partea de sus a rochiței este splendidă, dintr-o broderie superbă care lasă ușor la vedere decolteul și îmbracă rochia pe coapse și bust creând un model plin de senzualitatea. Partea de jos a rochiței are o trenă comodă, de lungime medie, care aduce un plus de rafinament rochiței.

Best Bride îndeplinește visul oricărei mirese

Best Bride este un magazin de rochii de mireasă care pune la dispoziția clientelor o varietate de modele unice, care te vor face să te simți specială în cea mai importantă zi a vieții tale. Vizita în magazin se poate face cu programare, astfel te vei bucura de toată atenția și vei face cea mai bună alegere. Magazinul oferă și consultanță și vă oferă posibilitatea de a modifica modelul și de a vă aduce contribuția asupra rochiei. Magazinul găzduiește numeroase modele de rochii de mireasă, atât pentru prințese cât și pentru sirene senzuale.

Voi ce fel de rochii preferați? Alegeți rochia sirenă sau rochia prințesă?

You may also like

19 comentarii

  1. Nici, nici 🙂 eu am avut o rochie de mireasa atipica, dar un model care m-a prins bine datorita inaltimii. In general, prefer rochiile tip printesa dar scurte si nu foarte umflate.

  2. Superbe ambele rochii! Pana cand m am vazut in fata faptului implinit, am crezut ca voi purta sirena. Insa atunci cand am probat mai multe rochii, m am indragostit de modelul printesa. Desi nu aveam nici macar intentia sa probez, am cedat in fata insistentelor sotului si am plecat cu e acasa :)).

    M am gandit ca momentul nuntii mele este unic si ca este singura data in care voi putea purta o rochie ca aceea, pe cand cea de sirena, poate fi purtata ca nasa, invitat la alte nunti, botezuri, petreceri. 😀

    Fireste, alegerea apartine fiecarei viitoare miresici.

  3. cand vine vorba de rochii de mireasa, eu nu stiu cum ati reusit voi sa va alegeti preferata vreodata. Eu inca nu am facut nunta dar, daca o voi face candva, imi va fi mai mult decat greu sa ma rezum la un singur model.

  4. Printesa! Eu m-am asteptat ca procesul cautarii rochiei de mireasa sa fie unul lung si anevoios, dar a fost cam asa: vazut model in vitrina, placut, intrat in magazin, probat, platit avans (ca nu plecasem pentru ea), achitat ulterior 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.