Exterminarea gândacilor rapid și fără riscuri toxice

Gândacii de bucătărie sunt inamicii care ne invadează casa și ne distrug igiena. Aceștia se înmulțesc repede și pătrund chiar și în cele mai mici locuri. Piața de produse anti-gândaci ne pune la dispoziție produse care ne scapă de acești dăunători fără a ne afecta sănătatea.

Curățenia de primăvară și dușmanul din bucătărie

Primăvara este anotimpul revigorării și curățirii casei după anotimpul lung și rece. Soarele mă invită cu raze răzlețe să ies la o plimbare în parc, să respir aer curat și să mă bucur de prospețimea primăverii. Dar … nu. Am de făcut curățenie generală și sunt foarte hotărâtă. M-am înarmat cu soluție pentru curățarea geamurilor, detergent pentru gresie și faianță, spray pentru mobilă și soluție pentru parchet. Cred că am tot ce îmi trebuie pentru o casă curată. Vreau să încep cu bucătăria mică și cocheta. Curăț faianța și apoi mobila cu succes. Sunt mulțumită de rezultat și zic să îmi iau o mică pauză de cafea.

bucatarie-curata-minMă simt ca o Cenușăreasa în palatul de cristal. Mai am de curățat pe jos puțin și gata curățenia în bucătărie. Scap lingurița de cafea pe jos, mă aplec să o ridic și mi se pare că văd ceva sub dulap. Da, chiar văd ceva, se mișcă, este negru și măricel. Este un gândac de bucătărie care încearcă să se ascundă de mine.

Îmi dau seama că am o problemă mare. Nu știu cum a ajuns în bucătăria mea sau dacă este singurul din bucătărie, cert este că trebuie să scap de el. O sun pe mama și o întreb ce produs să folosesc. Mă gândeam la un spray anti gândaci sau un insecticid, dar cum avem un copil mic ar fi trebuit să îmi petrec cel puțin o zi în afara locuinței din cauza toxicității produselor. Mama îmi spune că salvarea mea în lupta cu gândacii este aparatul cu ultrasunete contra gândacilor.

Cum acționează aparatul cu ultrasunete contra gândacilor?

Nu știam prea multe detalii despre modul în care aceste aparate acționează. Am căutat mai multe informații și am aflat că aparatele cu ultrasunete contra gândacilor au puterea de a ține la distanță și rozătoarele și alți mici dăunători cum ar fi puricii sau furnicile.

Aparatul combină puterea ultrasunetelor cu cea a undelor magnetice. Acestea pătrund în camere și în spațiile deschise. Parcurg întreaga instalație a casei și îndepărtează dăunătorii chiar dacă aceștia se află dincolo de fereastră. Aparatul anti gândaci nu este dăunător sănătății și mediului și nu consumă multă energie.

pest-reject-minFara-daunatori.ro vă scapă de micii dușmani ai locuinței

Site-ul oferă o serie de aparate anti gandaci cu ultrasunete. Aparatele sunt de o bună calitate, sunt eficiente și foarte rezistente în timp. Aparatele sunt în garanție timp de 24 de luni și sunt disponibile la prețuri foarte accesibile. Aparatele au diferite dimensiuni și parcurg  o arie mare de acoperire.

Folosind aparate anti gândaci cu ultrasunete vă veți bucura de o casă lipsită de musafiri nedoriți vreme îndelungată. Nu veți avea neplăcerea de a surprinde vreun gândac sau vreo insectă în casă. În cazul meu aparatul s-a dovedit eficient din prima zi. Gândacii au plecat de unde au venit și nu mai mi-au vizitat locuința. Adio gândaci, bun găsit casă curată!

Ce părere aveți de aceste aparate anti gândaci cu ultrasunete?

You may also like

22 de comentarii

  1. De 10 ani locuim la casa si nu am avut probleme cu gandacii, dar imi aduc aminte cum era cand locuiam la apartament si ma ia cu tremurat doar la gandul ca gaseam periodic cate un musafir nepoftit si nedorit

  2. Am vazut reclama la televizor dar din fericire nu am astfel de probleme in casa, insa daca as avea, as cumpara un astfel de aparat, decat sa folosesc otravuri, capcane sau sa sun la deratizare-dezinsectie.

  3. Desi stau la casă, nu am avut niciodată gandaci in casa. Doar furnicile ne-au mai dat bataie de cap, dar am scapat de ele prin metode traditionale.
    Nu stiu de acest aparat, dar o sa-l recomand celor care se plang de gandaci in bucatarie.

  4. As vrea sa fii avut asa ceva pe vremea cand statea in caminele din Bucuresti. Jur ca acolo sunt o specie de gandaci indestructibili. Oamenii de stiinta ar trebui sa-i studieze :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.