Apartamente spațioase și prețuri pentru orice buzunar

Locuința este un bun imobil în care ne petrecem majoritatea timpului liber și de care suntem strâns legați. „Nicăieri nu-i ca acasă” spune o vorbă românească, în care regăsim un mare adevăr. Casa este cea care ne găzduiește familia și în care ne creăm amintirile. Pentru ca o familie să fie completă este nevoie de copii, iar acest aspect implică necesitatea de spațiu. Avem nevoie de spațiu și intimitate. Cea mai bună alegere sunt apartamentele spațioase.

apartments-1845884_960_720-min

Eficiența agenției imobiliare în găsirea apartamentului potrivit

Este ideal să locuim la oraș, să optăm pentru un apartament spațios și comod. Royal-imob.ro ne pune la dispoziție apartamente 3 camere de vanzare Ploiesti pentru familiile care își doresc o locuință mai spațioasă. Apartamentele sunt situate în blocuri noi sau în blocuri ce au fost renovate și care sunt foarte sigure.

Apartamentele au un grad de îmbunătățire mai mic sau mai mare în funcție de cerințele noastre. Sunt apartamente mai puțin luxoase care au un preț mai accesibil și apartamente mai scumpe care au minimul de îmbunătățiri și poate o poziție mai bună. Dacă ar fi să-mi dau o părere referitor la acest aspect, aș zice că de preferat ar fi să aleg un apartament la un preț mic care să nu aibă nici un fel de îmbunătățire.

Îmbunătățirile aduse unui apartament

Termopanele pe care pune toată lumea preț. Sunt frumoase, aspectuoase și dau o notă mai elegantă spațiului. Problema este că nu am nevoie doar de design și când spun termopan, îmi doresc să îmi izoleze foarte bine și să nu-mi bată vântul în casă, să nu se audă tot zgomotul din exterior și aș mai vrea să aibă 5 camere. Evident că acestea costă pentru că sunt de o calitate superioară. Nu are rost să plătesc pe un apartament care are deja termopane și eu îmi doresc unele mai performante.

Centrala este și ea un subiect tabu. În oraș toată lumea a trecut pe încălzirea cu centrală electrică și totuși și aceasta poate fi de o calitate mai bună sau nu. Este ideal să cumperi una cu ajutorul căreia poți face puțină economie la gaze și la curent. Nu ai nevoie de o centrală care să duduie în continuu, ci să meargă eficient. Au apărut multe tehnologii care te pot ajuta să economisești niște resurse. Evident că prețul inițial este mai mare, dar amortizarea acesteia se face în timp.

Gresia și faianța sunt bune și frumoase, dar modelul ales de vechiul proprietar nu este pe placul tuturor.

Cred că motivele menționate de mine, te-au ajutat să te hotărăști referitor la felul în care îți poți alege un apartament.

Creditele de la bănci îţi pot îngrădi alegerile făcute

Banii cash sunt una dintre probleme noastre şi puţini sunt aceea care se duc să cumpere apartamente cu banii cash. Mulţi dintre noi, apelăm la credite atunci când facem o achiziţie care necesită o sumă mai mare. În momentul în care aplici să iei un credit de la bancă trebuie să te gândești bine dacă mai dispui de o anumită sumă de bai pentru micile îmbunătățiri. Multe persoane care optează pentru o achiziție de acest gen, preferă să aibă îmbunătățiri pentru că, cel mai probabil, nu mai au și alți bani cu care să-și poată aduce alte îmbunătățiri apartamentului

Ploieștiul este un oraș aproape la fel de căutat ca și Bucureștiul

Cu o vastă istorie în trecutul țării, orașul Ploiești este reședința județului Prahova. Orașul este situat la numai 60 de kilometri de București si este supranumit ,,Capitala aurului negru”. Oferă acces direct spre Valea Prahovei care este o importantă zonă alpină a României. Populația orașului Ploiești a înregistrat o creștere semnificativă în ultimul timp și s-a bucurat de o creștere considerabilă din punct de vedere economic.

Ploieștiul este văzut ca o viitoare zonă metropolitană. Orașul oferă o multitudine de posibilități de angajare sau de deschidere a unor afaceri. Un apartament în acest oraș este soluția perfectă pentru o viață frumoasă. Un oraș cu o arhitectură atrăgătoare și împrejurimi fermecătoare. Un apartament în Ploiești poate fi cheia succesului pentru o afacere profitabila sau o familie numeroasă, care se bucură de o casă sigură și comodă.

Căutați un apartament cu îmbunătățiri sau preferați unul pe care să-l amenajași după bunul plac?

You may also like

12 comentarii

  1. Mi-ar placea sa ma mut in Ploiesti, as fi mai aproape de nepoteii mei, s-ar intalni in fiecare zi, tare multe lacrimi au mai curs acum cand am plecat a doua zi de Paste 🙁

  2. Si eu sunt foarte interesata de apartamentele noi, care au mult spatiu si care sunt mai moderne. Ininetionez sa ma mut din apartamentul curent si caut oferte avantajoase 🙂

  3. am locuit in Ploiesti 2 ani, multi ani in urma…de fapt am stat la o matusa acea perioada, nu ma mutasem cu totul…s-a schimbat tare mult de atunci orasul!

  4. Eu sper sa reusesc sa ma mut cat mai curand in casuta mea.Lucram deja la partea de interioare.M-am saturat sincer de apartament.Vreau sa o vad alergand prin curte pe cea mica, sa-mi plantez linistita florile si sa stau sa-mi savurez cafeaua afara pe terasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.