Ce piatră preferi pentru inelul tău? Eu am ales ametist

Inelul este un accesoriu delicat pe mâna unei femei. Îți poți cumpăra singură 100 de inele, dar cel mai apreciat inel este cel care îți este dăruit. O importanță majoră și o amintire plăcută este atunci când primești un inel de la iubit, soț sau o persoană apropiată! În acest fel, inelul capătă o valoare sentimentală infinită.

Cerere în căsătorie cu sau fără inel

O femeie pune preț pe lucrurile mărunte și chiar dacă dă impresia că nu este interesată de anumite aspecte sau mici detalii, ea este atentă. Chiar dacă spune că nu-și dorește nici un cadou de ziua ei, se așteaptă să fie surprinsă într-un fel sau altul. De multe ori nu este nevoie de cadouri scumpe, ci este suficient să-i faci o surpriză simplă oferită cu dragoste.

În momentul când iubitul urmează să facă o cerere în căsătorie, este învăluit de o emoție copleșitoare. Am văzut multe cazuri care au amânat cu câteva zile acest moment pentru că de fiecare dată se pierdeau în fața iubitei. Chiar dacă jumătatea lui îi este aproape de ceva timp, teama de un răspuns negativ sau de faptul că nu va fi suficient de impresionată de acel moment, îl face să bată în retragere.

inel-cu-ametist-minMai are rost să vă povestesc cazul meu în care  mi-am ales un inel argint cu ametist? Evident că acel inel a avut o însemnătate aparte pentru mine, dar am preferat ca eu să-mi aleg singură modelul de inel pentru că așa nu avea cum să dea greș. Cererea a fost fără inel și puțin mai altfel decât orice vezi prin filme. Mi-ar fi plăcut să am parte de o cerere ca în filme, dar se pare că nu le poți avea pe toate.

Inel cu ametist ținut în puf

Lumea își alege un inel mic finuț sau unul care să fie cu un diamant și care să nu iasă foarte mult în evidență. Eu am vrut ceva mai opulent și cu o culoare puțin mai stridentă. Poate că îmi place să ies în evidență și să mă fac remarcată. Nu-mi explic de ce am ales un inel cu ametist și cu toate astea nu regret deloc alegerea făcută.

pietre-ametist-minCuloarea lui poate fi pretențioasă și mai greu de asortat. De multe ori, mi-am construit ținuta în jurul inelului. Au fost momente în care am renunțat la el pentru că era total nepotrivit cu ceea ce purtam în ziua respectivă. Este frumos ca și accesoriile să aibă câteva zile în care să răsufle ușurate pe o etajeră și nu regret o clipă că nu am ales ceva clasic.

În momentul în care sunt acasă, sigur nu am nici o bijuterie. Când sunt plecată de acasă port cu plăcere cercei, inele sau orice altă bijuterie, dar în momentul în care ajung acasă dau jos tot. Fiecare bijuterie are locul ei și, deși nu sunt una dintre cele mai ordonate persoane, îmi găsesc absolut orice în dezordinea mea organizată.

Voi purtați bijuterii în casă sau le dați jos?

You may also like

22 de comentarii

  1. Ador bijuteriile cu pietre pretioase! Am si eu un inel din aur alb cu o piatra pretioasa si il port mereu. Prin casa port bijuterii mai rar, insa cand ies fie si pana la magazin le port

  2. Inelele mele contin doar pietre albe, zirconiu pentru ca asa am considerat ca e ok pentru inelul de logodna si pentru verigheta. Eu port inelele tot timpul, nu le dau jos.Nici macar cand lucrez afara in gradina.

  3. ce sa zic? ia…un diamant acolo as prefera :)))
    nu port bijuterii in casa…deseori nici afara! ador ceasurile in schimb si nu=l dau jos IWatch-ul meu nici noaptea!

  4. Eu mi-am dorit un inel clasic care nu sa nu dea deloc impresia de inel de logodna, parca nu e genul meu. Cat sunt acasa nu suport inelele, am zile in care ies din casa chiar si fara verigheta pentru ca mi se umfla putin degetele si simt un discomfort.

  5. eu as vrea cu diamant si aur alb, ca sotul mi-a luat aur galben cu zirconiu dar il fac sa imi ia si ce vreau eu mai ales ca nu imi mai este buna verigheta 🙂

  6. Am avut o perioada cand eram in stare sa port inele pe toate degetele… acum de cativa ani sincer nu mai port nimic in afara de verigheta.Nu stiu de ce dar toate inelele le-am pus in cutie si verigheta e singurul accesoriu ce il portț

    http://deyutza87.blogspot.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.