Un împrumut îți poate salva afacerea

Întotdeauna mi-am dorit să am afacerea mea ca să nu mai depinde de nimeni în ceea ce privește bani, salariu sau chiar program de lucru. Este ideal să poți veni la muncă atunci când vrei, să îți poți lua un salariu peste medie și să împarți sarcinile pe care le ai de făcut. O afacere îți poate aduce multe satisfacții și în același timp, multe dureri de cap. Trebuie să știi cum să gestionezi cel mai bine situația ca să nu te trezești că ești depășit de situație și nu reușești să mai faci față problemelor.

credit-acceptat-minProdusele de patiserie m-au atras tot timpul și îmi place să le și mănânc, așa că m-am gândit să îmi deschid și eu o patiserie. La început aveam câteva produse și nu aveam o varietate prea mare de produse. Am învățat din greșeli și în același timp am învățat să nu mai am încredere în oameni. Din cauza angajaților care au făcut câteva greșeli majore, am avut de pierdut și asta s-a văzut în scăderea vânzărilor.

Depind de vânzări și de aici apar toate problemele. Dacă nu am vânzări nu am de unde să plătesc angajații, să plătesc dările la stat, să-mi plătesc chiria și utilitățile. Totul se învârte în jurul vânzărilor și se pare că eu am fost singura care m-am îngrijorat din cauza acestor probleme pentru că angajații erau la fel de relaxați și nepăsători. Chiar dacă își fac treaba bine sau mai puțin bine, ei știu că pe 15 și pe 30 ale lunii trebuie să primească salariu și dacă nu se întâmplă așa încep să se îngrijoreze.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și toate resursele mele financiare se cam epuizaseră. Am sperat că mă voi redresa și că afacerea se va pune pe picioare, dar totul se întâmpla mult prea lent. Aveam nevoie urgentă de 20.000 euro ca să-mi pot cumpăra un aparat nou de foietaj și să-mi mai achit unele datorii. Câștigasem un contract cu 2 școli și pentru asta aveam nevoie de o cantitate mare de produse cu foietaj.

logo-avbsUn împrumut mă putea salva. Am hotărât să apelez la un împrumut bancar și cea mai bună soluție a fost să mă consult cu cei de la firma de brokeraj AVBS Credit. Ca să pot obține cea mai bună linie de credit și ca brokerii să-mi ofere cea mai bună variantă de împrumut, trebuie să povestesc puțin despre încasările pe care le am, despre timpul de care am nevoie ca să restitui creditul și în funcție de încasările preconizate.

Eu am apelat la o linie de credit pentru că eu consider că pot acoperi împrumutul într-un an. Banii primiți în urma contractelor semnate reușeam să acopăr rata lunară și să rămân și cu ceva bani în plus cu care puteam să-mi acopăr alte cheltuieli.

Cu ajutorul acestui credit am reușit să-mi pun afacerea pe picioare și a început să fie foarte productivă. Totul a încput să meargă din ce în ce mai bine și am reușit să-mi achit toate datoriile înainte de termen. Fără ajutorul acelui utilaj eram la un pas de faliment și acum pot să spun că

Am scris acest articol pentru competiția Spring Superblog

You may also like

4 comentarii

  1. Era si pacat sa pierzi cele 2 contracte si sa renunti la visul tau. Un imprumut pentru afacere se justifica. Bine, mie mi-ar fi frica sa il fac, de ce sa nu recunosc! Apreciez curajul si ma bucur ca totul e asa cum ai planuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.