Asigurare de top pentru sănătatea ta

Sănătatea noastă este foarte importantă. Toată lumea știe că trebuie să ne protejăm și să mergem la medic în momentul în care constatăm că ceva nu este în regulă. Multe companii au realizat că acest aspect este important și vin în ajutorul nostru cu diverse tipuri de asigurări care să acopere necesitățile pe care le avem sau chiar intervențiile neprevăzute. O asigurare bupa România oferă libertatea și încrederea clienților săi de a alege cel mai bun medic, tratament sau clinică din Europa.

asigurare-medicala-minPachete de asigurări Bupa

Citydent oferă o gamă variată de pachete de asigurare BUPA, ce pot fi încheiate chiar la clinică:

  • Worldwide Medical Insurance – acoperă spitalizarea indiferent dacă aceasta este programată sau de urgență, tratamentul oncologic, nașterea, servicii de translplant.
  • Worldwide Medical Plus – asigură acces la tratament ambulatoriu, în regim de clinică privată, bazat pe recomandarea unui medic specialist.
  • Worldwide Medicines and Equipment – oferă posibilitatea de a recupera banii cheltuiți pe medicamente și tratamente prescrise de medicul specialist sau generalist, de asemenea în afara spitalului.
  • Worldwide Wellbeing – este o măsură de prevenție foarte importantă. Bupa este una dintre puținele companii de asigurări care este interesată de prevenție și nu doar de diagnosticare și tratament. Pachetul oferă posibilitatea de a accesa servicii de prevenție. Perioada de așteptare este de 1 an pentru Full Health Screening și 6 luni pentru servicii stomatologice.
  • Worldwide Evacuation – acoperă transportul ambulanței aeriene și a unei echipe medicale către cea mai apropiată țară unde starea de sănătate poate fi stabilizată.

Prețul pachetului de bază variază în funcție de vârstă, țara de reședință și opțiunile alese.

Credit medical prin Citydent

Prin intermediul Citydent se pot obține soluții avantajoase de finanțare pentru tratamentele stomatologice. O prietenă a apelat la ei pentru că nu dispunea de suma integrală a intervenției stomatologice și cu ajutorul celor de la Citydent a reușit să obțină un credit medical.

Sunt câteva praguri de credite medicale și există posibilitatea să poți apela la un astfel de credit fără să plătești vreo dobândă la banii solicitați. Pentru asta, este indicat să te încadrezi în primul prag de 4.000 lei. Dacă această sumă este prea mică și aveți nevoie de una mai mare, se poate apela accesa și credite medicale cu valori mai mari doar că sunt luate prin intermediul băncii.

Wikipedia vorbește și el despre Bupa ca fiind o organizație internațională de asistență medicală de grup. BUPA este reprezentă în  România de MediHelp International care oferă asistență pentru ei. Adică te ajuta sa completezi cererea de asigurare, îți oferă asistență pe tot parcursul asigurării, îți gestionează toate rambursarile, etc. În concluzie, o asigurare medihelp este foarte utilă.

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.