Rochie albastră stil office(OOTD)

Rochii, rochii şi iar rochii! În ultimul timp m-am axat pe chestii puțin mai elegante. Poate pentru că îmi este dor de un job stabil sau poate că doar de munca de birou. În viața de zi cu zi nu mă îmbrac atât de elegant, dar îmi place să-mi aleg astfel de piese vestimentare. Mă simt elegantă în ele și marea majoritate sunt foarte comode.

Rochia perfectă pentru birou

Această rochie este ultimul produs dintr-o lungă listă de produse comandate de pe FashionMia. V-am arătat ce mi-am luat de pe site-ul lor și dacă vreți să vedeți toate alegerile mele puteți da o căutare pe blog. Marea majoritate a produselor au foat așa cum mă așteptam și singura problemă a fost reprezentată de transport pentru că a ajuns prin DHL și am avut o experiență mai puțin plăcută cu aceștia. Am scris mai multe aici.

fashionmia-dress

Rochie albastră – link

Mi-am ales această rochie pentru că mi-a plăcut modelul și culoarea. În realitate este exact ca pe site doar că nu prea îmi place cum se așează pe corp. Nu știu de ce,dar parcă mă îmbătrânește și nici lungimea nu este una favorabilă.

Materialul este foarte bun și ușor plinuț. Se așează frumos pe corp doar că nu este pe stilul meu. Cel mai probabil o voi face cadou. Chiar am impresia că mă îmbătrânește. Mă gândeam că este posibil să mă fi obișnuit cu rochiile pe corp și poate de asta cred că nu se potrivește.fashionmia-dresses

Sunt puțin nemulțumită și de poze. Nu sunt printre cele mai reușite, dar nu aveam dispoziția necesară să le refac. Vă puteți face o idee de felul în care se așează rochia. Dacă mă uit mai bine nici pantofii nu par a fi compatibili cu rochia. Sunt tare nemulțumită astăzi. Cred că nu este nici cea mai bună alegere și nici cea mai potrivită combinație!

rochie-albastra-fashionmia rochie-albastra rochie-fashionmia-albastra rochie-fashionmia

You may also like

6 comentarii

  1. Daca nu citeam ca este rochita as fi crezut ca este fusta si bluzita. Mie imi place doar ca lungimea nu e pe gustul meu 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.