Alegeți mai frumos inel de logodnă

O cerere în căsătorie este binevenită în momentul în care ai o relație frumoasă cu o persoană cu care te înțelegi perfect. Fiecare fată își imaginează cum va fi acel moment și își face diverse scenarii în cap. Oare cea mai potrivită cerere este atunci când bărbatul se așează în genunchi sau ăsta a devenit un mit?

zehava_inel_aurgalben_18k_turmalina_3-minPoveste inspirată dintr-un caz real despre inelul de logodnă

O fostă colegă de muncă a ţinut morţiş să-mi povestească cum a fost ea cerută în căsătorie. Mai nou cererile de căsătorie în cuplurile moderne sunt oarecum anunțate. Cu alte cuvinte, iubitul îi dă de înțeles ce intenții are și în felul ăsta află cam ce dorințe are EA în materie de inel de logodnă și în funcție de entuziasmul ei va ști și ce răspuns va primi.

Colega mea i-a spus soțului că nu are rost să se chinuie să facă o alegere nepotrivită și în momentul în care intenționează să facă pasul cel mare să o consulte și pe ea. Ideea era de a-și putea alege singură inelul de logodnă pentru a fi unul pe placul ei. Se pare că iubitul nu a înțeles mesajul și în momentul în care a cerut-o s-a prezentat cu un inel care nu era pe placul ei. Era un inel cu o piatră mică și nici modelul nu era deosebit. De nervi, a mimat o durere de cap îngrozitoare. Nu s-a putut abține și într-un final i-a explicat greșeala făcută și nemulțumirea ei vis-a-vis de diamantul micuț care nu strălucea suficient de bine.

Intenția contează!

Este drept că intenția și mesajul în sine contează cel mai mult într-o cerere în căsătorie și cred că ar trebui găsită o cale de mijloc prin care noi, femeile, să ne putem alege inelul pentru că, într-un final, noi îl vom purta o lungă perioadă de timp pe deget. Am auzit și cazuri în care nu au purtat prea mult inelul pentru că nu au fost tocmai mulțumite de el.

zehava_inel_logo_dna_aur_alb_14k_diamante_albe_1-minZehava este un cunoscut magazin de bijuterii care are o mare diversitate de modele de inele de logodnă din care ne putem alege și am văzut multe modele frumoase care mi-au atras atenția.

Ce fel de inele prefer eu

Nu pot să mint, eu nu am primit încă inelul de logodnă şi chiar dacă nu îl am îmi doresc o cerere din aceea specială. Nu cred că voi mai avea parte de aşa ceva, dar speranţa moare ultima. Eu încă mai admir diverse inele şi pentru că aurul alb este preferatul meu, îmi doresc un inel tot din aur alb care să fie micuţ şi finuţ ca în poya de mai sus. Comenzile pot fi plasate online fără nici un fel de problemă, iar specialiştii în domeniu vă pot îndruma cum să faceţi cele mai precise măsurători.

Magazinul de bijuterii Zehava are sediul în București și este foarte ușor de ajuns dacă vreți să îi faceți măcar o probă ca să vedeți cum se așează pe deget.

 

You may also like

22 de comentarii

 1. Mie imi plac mult ambele modele. Inelul meu de logodna are cateva pietre, una mai mare si 8 mai mici. Imi place mult si il port cu drag langa verigheta.
  Insa zilele trecute am complotat impreuna cu viitorul fin pentru a alege un inel superb de logodna pentru iubita lui. Am ales 3 oameni si am complotat o cerere in casatorie deosebita!
  Nici ei, nici noi , nu vom uita prea curand acel moment!

 2. Sunt superbe, am intrat pe site si mi-am ales o bratara, sper ca sotul sa imi pregateasca o surpriza de ziua mea.

 3. Mi se pare dubios sa-ti masori iubirea prin marimea diamantului de la inelul de logodna. Indiferent cum ar fi, si un inelus micut, mi-ar fi drag pentru ca e de la omul iubit, nu? Se pare ca nu… la unele…

 4. Ideea asta pe moda-moderna de a-i da de inteles ca urmeaza sa o ceara in casatorie, nu cred ca-mi place. Inelul de logodna ar trebui sa-i placala fel de mult cum il place pe el. Iubesti orice vine din partea persoanei iubit.

 5. Prietena mea cea mai buna a mers impreuna cu viitorul ei sot, pe atunci, si si-a ales singura inelul de logodna. Dar eu cred ca asa dispare tot farmecul ca e ca si cum mi l-as cumpara singura.

 6. Sunt foarte frumoase modelele alese de tine. Din pacate si sotul meu a ales un model nepotrivit si l-am purtat numai pana la nunta ca apoi nu se mai aseaza bine cu verigheta si prefer sa nu il mai port. 🙁

 7. Eu as prefera sa imi aleg eu inelul cand va fi cazul :)) nu de alta, dar sunt super pretentioasa, port doar argint, nu imi place aurul galben, iar aur alb nu detin, iar ca model urasc modelele clasice de inel de logodna, cu motul acela in sus. Aceste 2 modele prezentate chiar imi plac, si sunt altceva fata de clasicul diamant ( care nici macar nu e diamant in unele cazuri ;))

 8. O sa-i recomand acest articol lui Gabi, prietenul nostru de familie, care vrea sa-i ceara mana prietenei sale dar nu stia nici un magazin cu modele frumoase. Acesta cred ca e cel mai potrivit pentru el si nu numai.

 9. Eu una nu as vrea sa treaca peste partea cu statul in genuchi, iar daca inelul este de pe acest site atunci va fi cu siguranta unul de vis. Imi plac foarte mult modelele lor de inele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.