O petrecere de neuitat cu ajutorul accesoriilor de petrecere

Când vine vorba de organizarea unei petreceri, fie că vorbim de o aniversare, o reuniune, un botez sau o nuntă există o gamă foarte variată de accesorii de petrecere pe care le poți folosi atât pentru a decora și înfrumuseța sala în care se va desfășura fericitul eveniment, cât și pentru a distra invitații. Unul dintre magazinele pe care îl recomand în materie de accesorii de petrecere este Wonderland of Nicholas http://www.wonderlandofnicholas.ro. Achiziționarea accesoriilor se poate face atât din magazinele fizice, cât și din magazinul online.

Când aveți de organizat o petrecere aveți posibilitatea de a vă folosi toată imaginația și creativitatea și să o organizezi singur sau varianta în care apelati la o firmă specializată pe event planner. Recomand a doua variantă dacă evenimentul este unul complex și necesită multă exeperiență și recuzită suplimentară.

Oricare din cele două variante de mai sus veți alege este important să aveți o structură clară a evenimentului și să țineti cont de cele de mai jos:

Locația evenimentului

-dacă aveți de organizat o petrecere de copii, cel mai indicat este să închiriați un spațiu de joacă sau o locație care are și diverse jocuri special dedicate acestora, gen leagăne, tobogane, etc. În acest fel o să fiți siguri că micii invitați vor fi antrenați în diverse jocuri și concursuri care îi vor distra;

-dacă aveți de organizat un eveniment la care invitații sunt marea majoritate adulți atunci este recomandat să închiriați o sală de evenimente, care se poate afla în cadrul unui restaurant, hotel sau a unui resort.

Tema evenimentului

La orice tip de eveniment, temele care pot fi alese sunt foarte diverse și variate. Important este să alegeți o temă care știți că îi va aduce un sentiment de bucurie și fericire sărbătoritului.

-cea mai aleasă temă pentru petreceriile copiilor sunt personajele Disney, dar puteți alege și teme precum balerine, efefănței sau trenulețe;

-petrecerile adulților pot avea ca teme florile, fluturii sau hobby-ul sărbătoritului, spre exemplu o minge dacă este microbist.

Un exemplu de petrecere la care m-am gândit pentru fiica mea, Cristina, are ca temă principală “Minnie and friends” .

Voi folosi tot felul de accesorii de petrecere în așa fel încât Cristina va avea o aniversare de neuitat, sărbătorită într-un tărâm magic creat de mine.

La intrarea în locație voi achiziționa o arcadă din baloane, flancată de îndrăgita Minnie, personajul din balon folie. Pentru arcadă am posibilitatea de a mă ajuta de baloane din latex multicolore de diverse dimensiuni sau voi folosi doar baloane latex cu culorile ei preferate roz, mov și alb.

Fiecare invitat va primi la sosire un coif de petrecere și o suflătoare decorate cu “Minnie and friends”. Mesele vor fi decorate cu fețe de masă, farfurii, pahare și șervețele cu pesonajul central al petrecerii, cu siguranță toți copilașii vor fi fascinați.

Piesa centrală a petrecerii va fi photocorneru-ul pe care îl voi face din multe baloane și toate personajele Disney din baloane folie. Bineînțeles că bucuria copiilor este dată și de baloanele umplute cu heliu pe care le voi pune în aranjamente pe masă sau pur și simplu le voi lăsa pe tavanul locației.

Orice eveniment sărbătorit este unic în felul lui. Trebuie să-l facem special și unic prin crearea unor amintiri de neuitat prin simpla acordare a unei atenții deosebite cu privire la decorul locației în care urmează să se desfășoare petrecere.

You may also like

13 comentarii

  1. O petrecere reusita e importanta pentru orice persoana sau copil! Mi se pare ca accesoriile chiar creeaza un feeling aparte si te pot ajuta sa de simti bine sau sa te distrezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.