De unde ne putem alege rochii de ocazie

Fiecare femeie își dorească să aibă o zi doar a ei în care să plutească, să se simtă privită, apreciată și să fie înconjurată de persoane dragi. Mă refeream la acea nuntă la care visăm noi fetele. Femeile au diverse scenarii pe care doresc să le pună în practică și evident își doresc să fie cerute într-un mod unic și să fie surprinse.

rochie-de-nunta-minRochia de mireasă este cea mai importantă

Surprinzător sau nu, eu am avut o nuntă puţin altfel. Am considerat că nunta nu este o prioritate pentru mine și mi-am dorit foarte mult un copil. În momentul în care a venit copil, am oficializat și noi relația noastră. Am optat pentru un eveniment 2 în 1 ca să nu ne mai complicăm cu 2 evenimente. În concluzie nunta mea a coincis cu botezul.

Totul a fost atât de ciudat pentru că nu mai aveam exemple după care să mă ghidez și am făcut totul după capul meu și după propriile preferințe. Îmi doream o rochie elegantă, interesantă, dar nu vroiam să am o rochie de mireasă. Mi se părea ciudat să apar eu îmbrăcată în mireasă și să am un copil mic în brațe.

rochie-de-mireasa-minRochii de nuntă și de botez de la InPuff.ro

InPuff este un site cu foarte multe modele de rochii și multe modele de rochii de ocazie. Știam site-ul de foarte mult timp și am îndrăznit să-mi iau o rochie de aici. Mi-am luat o rochie care să semene cu o rochie tip sirenă și să semene cu o rochie de mireasă. Era o rochie ușor elastică care s-a așezat extrem de frumos pe corp și de la genunchi în jos venea puțin mai evazată.

Norocul a fost de partea mea pentru că mai avea o singură mărime și dacă nu îmi era bună, trebuia să mă reorientez către alt model. În 24 de ore mi-a ajuns rochia, într-o cutie frumos ambalată și operatoarea cu care am vorbit la telefon m-a asigurat că dacă nu îmi este buna rochia, o pot schimba fără probleme.

Rochii de ocazie

La sfârșitul acestui an urmează să cunun și ar trebui să-mi cumpăr câteva ținute speciale care să mă pună în valoare și în care să arăt extrem de bine. Una dintre idei era ca eu și cea mică să avem același model de rochie. Încă nu sunt hotărâtă dacă voi face, dar până-n noiembrie mai am timp să mă gândesc.

You may also like

19 comentarii

    1. Cred ca acolo sediu. Ca eu m-am dus in Bucuresti special sa probez rochii si am aflat ca nu au sediu in Bucuresti

  1. Imi place foarte mult rochia ta, mai ales ca are un designe atat de unic. Intru si eu acum pe site-ul lor sa vad ce alte modele mai au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.