Pasiunea mea pentru cercei

Mărgelitul a fost una din pasiunile mele de acum 4-5 ani. Mai am prieteni sau cititori din acea perioada? Nu cred. Deci pot să vă povestesc. Mai exact am zis că ar fi interesant să mă apuc de făcut bijuterii handmade pentru că ăsta era trendul, găseai la orice colț de google un magazin care te ajuta să îți alegi materialele potrivite și tu trebuia să vii cu imaginația.

Când imaginația lipsește apelează la profesioniști

Toată lumea făcea bijuterii handmade dar unele erau mai frumoase ca altele așa că am luat totul în joacă și după câteva încercări am realizat că rezultatul nu este tocmai spectaculos și că mi-aș fi dorit mai mult. Am insistat și am apelat la bărbatul de lângă mine să își dea cu părerea și chiar să mă ajute. A reușit să facă și el un model dar clar nu era o muncă pentru el.

În concluzie, am preferat să admir munca unor profesioniști pentru că lor le iese mult mai bine. Fără creativitate și diversitate nu ai cum să scoți ceva bun. Dacă schimbi o mărgeluță mov cu una roz nu se schimbă situația.

2 produse fără de care nu ies din casă

Am și eu piticii mei așa că niciodată nu ies din casă fără rimel. Pot să mă lipsesc de fond de ten, ruj sau orice alt produs cosmetic dar rimelul este foarte îndrăgit și îmi place să-l folosesc foarte des.

cercei-ciucurasi-jammu-argint-india-cinag0431-min

Cerceii sunt favoriții mei și fie că port o pereche la baza urechii sau ceva mai lungi, sunt nelipsiți. De ziua mea am primit o pereche de cercei filigran absolut superbi și de atunci am făcut o pasiune pentru acest model. Am început să cumpăr obsesiv aceste modele de cercei din cauză că eram sătulă de mărgele și culori. O mare parte din cercei mi i-am ales de pe www.metaphorabijoux.ro.

Colecția mea de cercei

Am foarte multe perechi de cercei și sincer le-am pierdut numărul. Îmi pare rău pentru fiecare pereche de cercei descompletată pentru că în ultimul timp au început să pierd câte un cercel și rămân doar cu unul, ca amintire.

cutii-bijuterii-min

Ca să încerc să am câtuși de cât un control și ca să îi pot vedea mai bine mi-am cumpărat câteva cutii de bijuterii în care i-am împărțit și le țin la loc de cinste ca să nu ajungă nimeni la ele. Mă bucur ca un copil atunci când primesc o pereche de cercei și cred că o pereche de cercei mi-ar plăcea să primesc și de Crăciun.

You may also like

4 comentarii

  1. Si eu am cateva perechi de cercei. Imi place varietatea.
    Imi plac cutiutele pentru cercei. Din pacate eu nu am 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.