Comanda mea de pe Notino plasată la sfârșitul lunii iunie

Vara a venit doar că eu n-am ajuns încă la plajă și mă pregătesc intens de vacanță. Când sunt și eu liberă și îmi propun să plec la plajă, se strică vreme și este înnorat sau plouă. Pentru că am avut câteva experiențe mai puțin plăcute cu câteva autobronzante, am zis să apelez la un spray Bioderma care a fost lăudat în blogosferă. Sper să am rezultate bune cu el și să nu mă pătez.

De aici a pornit ideea de comandă, ca mai apoi să mai iau câte una alta pe care le-am considerat eu utile pentru mine. Am să detaliez fiecare alegere a mea pentru a vedea exact de ce am făcut aceste alegeri.

Ce mi-am luat de pe Notino.ro

Soțul meu se împacă foarte bine cu șamponul Dercos anti-mătrață de la Vichy. A scăpat definitiv de mătreață și cojițe și este un șampon care îi priește. Mai nou văd că mi-au apărut și mie niște cojițe și dacă nu reușesc să scap curând de ele, voi apela și eu la el. Acesta ar fi al doilea tub și este tare încântat. Oricum știu că el are un scalp foarte sensibil și mă bucur tare mult că am descoperit acest produs. Nu este un produs ieftin, dar este un produs foarte bun și eficient. Mai multe detalii despre acest produs am scris aici. Șamponul anti-mătreață Vichy îl găsiți ⇒ AICI.

Văzând rezultatele bune pe care le-a avut soțul meu cu șamponul de la Vichy, am zis să încerc și eu varianta anti-căderea părului. În ultimul timp îmi cade atât de mult păr încât uneori am senzația că voi cheli curând la cât de mult păr îmi cade. Și să știți că nu-l agresez foarte tare. Poate că are și el perioade. Eu am ales varianta mică a Șamponului Dercos Anti-căderea părului de la Vichy și îl puteți achiziționa online de ⇒ AICI.

Vichy am văzut că este un brand foarte lăudat. Produsele minune promit să te scape de diverse probleme și aud din ce în ce mai multe persoane care laudă produsele lor. În momentul în care eram în căutarea unui antiperspirant bun, multă lume mi-a recomandat Vichy Stress Resist ca fiind unul dintre produsele extrem de eficiente. Mi l-am luat și eu pentru a vedea cum se comportă. L-am folosit de câteva ori și a fost ok, deși n-am văzut rezultate cu mult spectaculoase față de un spray. Voi reveni cu un review după ce-l voi folosi o perioadă mai îndelungată. Vichy Stress Resist îl găsițiAICI.

Autobronzatul de la Bioderma se consideră a fi un produs bun și eficient. Am citit destul de mult înainte de a-l comanda. Foarte multe păreri despre acest produs au fost pro și asta m-a convins să-l încerc și eu. Până acum n-am mai folosit un produs de tip spray și sunt curioasă cum mă voi descurca. Vreau să mă duc la plajă și parcă n-aș vrea să fiu extrem de albă.

Pasta de dinți Medi Blanc se găsește exclusiv pe notino.ro. Nu dădeam 50 de lei pe ea dacă nașa mea nu o lăuda atât de mult. Ea susține că dinții s-au albit cu o nuanță și că o parte din tartru a fost îndepărtat. Toate aceste cuvinte mari m-au determinat să încerc și eu produsul. Se recomandă a fi folosită această pastă într-o cantitate relativ micuță. Am folosit-o aproape 2 săptămâni și deocamdată n-am vpzut nimic spectaculos, dar mai aștept. Este o pastă de dinți albă mată cu un gust ușor mentolat.

Voi ce cosmetice aveți pe lista voastră de dorințe? Vă atrage vreun produs din cele comandate de mine?

You may also like

7 comentarii

  1. Sunt foarte bune sampoanele Vichy. Eu m-am luat la recomandarea medicului dermatolog pentru ca am o problema cu scalpul unde fac cojite si pete rosii. Imi mai apar si acum in perioadele de stres maxim, dar in marea majoritate a timpului imi e bine cu acest sampon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.