Ondulator fără căldură de la Feverlesshair

Îmi place să am părul sănătos, dar și să-l aranjez atunci când am timp pentru că-l ador să fie îngrijit. Tocmai mi-am vopsit părul și mi-am tuns și vârfurile puțin pentru că părea puțin tocit. Intenționez să folosesc mai puțin produsele cu căldură pentru îngrijirea părului și asta pentru am impresia că-l usucă ușor, dar îl și deteriorează în timp. O soluție bună a fost încercarea unei metode noi de ondulare a părului fără căldură.

Cum îmi ondulez părul

Trebuie să recunosc că îmi place mult cum îmi stă cu părul întins, dar asta presupune să-mi agresez destul de rău părul. În ultimul timp m-am cam ferit și de peria de întins părul. Nu se știe pentru cât timp. Poate și pentru că am descoperit cum aș putea să-mi ondulez părul fără foarte mult efort. Despre asta vreau să vă povestesc și vouă.

Am tot văzut o grămadă de clipuri cu genul ăsta de metode de ondulare a părului așa că am decis că trebuie să încerc și eu metoda. Feverlesshair are exact ceea ce am eu nevoie și am să vă explic în detaliu ce conține kit-ul. În primul rând coletul a venit ambalat atât de elegant încât am vrut să surprind acest detaliu. Mi-a plăcut maxim cutia personalizată și săculețul din catifea în care se afla tot kit-ul de ondulare.

Kit-ul cuprinde o bară buretată care este învelită într-o mătase naturală roz, 2 pufuri de păr roz și un clește de păr măricel. Am tot analizat toate aceste produse, am revăzut tutorialele care mă ajutau să parcurg procesul ondulării fără căldură și mi-am făcut curaj să încerc și eu.

Experiența mea cu kit-ul de ondulare fără căldură de la Feverlesshair

Primul pas a fost să-mi fixez această bară buretată în vârful capului. Am fixat-o cumva la jumătatea capului pentru că urma să înfășor părul pe ea treptat. Întâi am început cu bretonul și apoi am mai adus păr din spate și am unit totul într-o șuviță și tot așa până am terminat de înfășurat tot părul pe această bară. M-am mutat apoi pe cea de-a doua jumătate a capului și cam asta a fost tot mecanismul. Am prins pufurile la marginea acestei bare care să țină părul fix și să nu se desfacă.

Trebuie să recunosc că prima experiență a fost un eșec. Am înfășurat părul când acesta era proaspăt spălat, dar complet uscat. El era ușor indisciplinat și nici eu nu l-am strâns foarte bine, iar după ce m-am pus în pat a început să se desfacă și până am adormit mai bine de jumătate din el se desfăcuse. Cei de la Feverless au fost foarte drăguți și m-au consiliat și mi-au dat soluții de fiecare dată. Chiar mi-au propus un videocall ca să mă ajute cum să-mi prind părul. Ei au venit cu soluția ca eu să ud părul pentru ca el să se fixeze mai bine și să fie mai ușor de lucrat cu el. Se pare că a funcționat acest mecanism pentru că dimineață m-am trezit cu aceste bucle frumoase și perfecte.

Eu am părul destul de grosuț așa că nu am vrut să-mi aplic fixativ pentru că asta îmi dă impresia că mi-l îngrașă. Nu am folosit niciun produs de styling și mi-a plăcut enorm de mult rezultatul. Dacă vreți să le fixați pentru o perioadă mai lungă de timp puteți folosi fixativ și cu siguranță ele vor ține.

Am primit întrebări referitoare la cât de confortabil a fost somnul meu. Nu pot să mint și recunosc că am fost un pic stresată să nu cumva să deranjez părul, dar bara aceasta este din burete și nu este chiar atât de neplăcut să dormi cu ea. Poate pentru că părul stă puțin fix în acele zone pe lateral și poate fi un mic disconfort, dar eu vă asigur că vă veți putea odihni.

Dacă intenționați să vă achiziționați și voi un kit de ondulare fără căldură vă recomand să aruncați o privire pe site pentru că sunt foarte multe culori din care puteți alege și am pentru voi și un cod de reducere. Folosind codul ROKOLLA5 puteți obține o reducere suplimentară de 5%. Sper să vă fie de ajutor.

You may also like

19 comentarii

  1. INteresant, chiar as vrea sa il incerc si eu! Eu imi fac codite impletite si le las asa toata noaptea dar a doua zi dupa amiaza deja s a indreptat parul, as vrea sa vad daca cu acest ondulator tine mai mult parul incretit!

  2. Te-am urmărit pe Insta. Am rămas wow când ne-ai arătat! Cred că ar trebuie să îl încerc și eu. Sincer, nu mă așteptam să îți iasă buclele chiar așa…demențiale!!

  3. As vrea sa stea si parul meu ondulat mai mult de 5 minute…daca nu ma fac la salon si nu folosec mult fixativ se duc buclele imediat…

  4. Wow, arata super bine si pare f usor de folosit. In plus, faptul ca este fara caldura inseamna ca nu degradeaza parul. Mi-ar placea si mie sa ii acord o sansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.