Câștigă un voucher în valoare de 30$ pe YoShop

YoShop este un magazin online care este foarte bine aprovizionat. Am găsit pe site îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, încălțăminte, jucării, electronice, accesorii sau multe alte produse la care nici măcar nu v-ați gândit. Ei au și un program prin care puteți câștiga câteva produse în mod gratuit dacă aduceți prieteni în aplicație care să vă ajute să tăiați din preț.

Eu personal am câștigat un mic suport pentru cosmetice, dar am prieteni care au câștigat telefoane sau alte mici chilipiruri. Aceste produse care se pot câștiga cu un minim de efort și singura condiție este să aveți instalată aplicația YoShop pe telefon șisă intrați în secțiunea Splash Price Down to 0.

yoshop-minAstăzi am pentru voi o altă propunere. Un mic concurs la care puteți să câștigați un voucher de 30$ pe care să-l puteți cheltui pe site exact așa cum vă doriți. La acest concurs este un singur câștigător.

community-yoshop-min1. Înregistrează-te pe Yoshop aici și distribuie ceva pe pagina comunității. Acesta poate fi un utfit, un peisaj care v-a impresionat sau orice altă poză care credeți că trebuie să o faceți publică. Mai sus aveți o poză ca să știți unde trebuie să intrați în comunitate. Puteți pune cât mai multe poze.

2. Rugămintea mea este să îmi lăsați un mesaj cu numele înregistrat pe site și în momentul în care îmi lăsați comentariu, să folosiți aceeași adresă de mail ca să pot verifica eu înscrierea făcută.

3. Puteți să dați un share la acest articol

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să le scrie în secțiunea de comentarii sau pe facebook. Giveaway este internațional! Concursul începe acum și se termină pe 13 februarie la ora 23:59!

Cine este YoShop și în cât timp ajung comenzile?

YoShop este un magazin chinezesc care vrea să comercializeze cât mai mult produse prin intermediul site-ului și al aplicației. Ei sunt la început și vor cât mai multă notorietate și pentru asta vor să devină cât mai cunoscuți. Toate produsele comandate pe site ajung în România cam în 30 de zile minim. Posibil ca această perioadă să fie depășită și foarte slabe sunt șansele ca comanda să ajungă mai devreme.

Dacă vreți să cumpărați haine trebuie să verificați dimensiunile produsului pentru că este același principiu pe care îl folosesc pe majoritatea site-urilor chinezești. Vă măsurați și vedeți la ce mărime vă încadrați. Nu intrași în panică dacă în mod normal purtați M și de pe site-uri de genul comandați L sau XL. Este o mică diferență de numele și pentru fiecare produs trebuie să aplicați această verificare. Croielile diferă și este posibil să vă cumpărați mărimi diferite.

Coletele de la YoShop ajung la poșta vamală și foarte rar se întâmplă ca acestea să ajungă la poșta locală. În mod normal, dacă pe colete este trecută o sumă mai mică sau egală cu 10$, nu mai trebuie să plătim absolut nimic la poșta vamală. În schimb dacă pe colete este trecut o sumă mai mare de 10$, ar trebui să plătim diferența de TVA. Calculul făcut de vameși îmi este total necunoscut și îl consider un mister. Cu toate astea, este posibil să scăpați fără să plătiți nimic dacă aveți norocul să dați peste un vameș sociabil.

 UPDATE: câștigătoarea acestui voucher este Stoica Claudia. Filmulețul este mai jos cu extragerea

https://youtu.be/zBozEgjzw6A

You may also like

10 comentarii

  1. Buna Rokolla. Am distribuit pe yoshop vreo trei poze, sper ca e ok.Am numele Dani Dragomir, si email danandragomir82@gmail.com, m am abonat si la blogul tau si ti am dat follow si pe instagram unde sunt cu numele danadragomir82.Imi place sa citesc ce scrii, si eu am o fetita de 10 luni. :)Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.