Targ de pescuit la Romexpo

Zilele trecute am auzit la Kiss Fm o reclama prin care anunta ca la ROMEXPO este cel mai mare targ de pescuit si vanatoare! Prezentarea facuta era foarte frumoasa si anunta prezenta la targ a celor mai cunoscute firme in domeniu cu reduceri considerabile …. „reclama e sufletul comertului”!

Intamplarea a facut ca in acest week-end sa ajung la Bucuresti si sa ajung si la acest vestit targ. Erau foarte multe firme de profil, in special firmele care se ocupa de pescuit, cu oferte care mai de care mai atragatoare, insa cunoscand niste preturi la anumite produse am realizat ca acea reducere despre care se vorbea era mai mult …. in reclama …. pentru ca aceasta nu reiesea deloc in preturile afisate.
Dat fiind faptul ca pentru a intra la acest targ trebuia sa platesti o taxa de intrare de 10 lei, marea majoritate a vizitatorilor plecau cu ceva cumparaturi dar nu foarte multe.
Parerea mea sincera este ca acest targ este o mare pacaleala si ca daca doresti sa iti cumperi ceva te poti duce foarte frumos la un magazin specializat si sa te aprovizionezi pentru ca este acelas lucru. Singurul lucru bun la acest targ a fost faptul ca am putut face ceva diferente de pret intre firmele concurente dar acest lucru se poate realiza si pe internet pentru ca majoritatea aveau si magazine online! Targul este deschis pana duminica pentru cei care doresc totusi sa il viziteze si daca nu reusiti sa ajungeti la acest targ am inteles ca saptamana urmatoare se va mai organiza inca unul dar intr-o alta locatie!

Sunt cateva oferte, dar nu exagerate. Sunt e parere ca daca stai si analizezi ofertele online si promotiile care se fac periodic, este posibil sa gasesti preturi mult mai bune in online. Mi-a placut ca am vazut multe magazine de profil intr-un singur loc si am vazut cateva prezentari interesante

You may also like

2 comentarii

  1. Prietenul meu acest acest hobby si avand in vedere ca nu am nici o activitate in momentul de fata l-am insotit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.