Alege un cadou unic pentru o ocazie specială

Primăvara aduce cu sine evenimente speciale în fiecare lună, prilej cu care putem oferi daruri. Fie că trebuie să oferim un cadou persoanei iubite sau mamei, bunicii ori colegelor de muncă, este important să alegem un cadou care să le impresioneze. Noi femeile, suntem atrase de bijuterii, pe care pe adorăm. O bijuterie este un dar pe care orice doamnă sau domnișoară îl iubește. Dintre toate bijuteriile, inelul pare a fi cea mai apreciată de orice femeie. Această bijuterie poate fi oferită în semn de mulțumire sau cu un prilej aparte.

De ce să oferi un inel în dar

Mâinile oricăreia dintre noi sunt mereu la vedere. Ne folosim mâinile la aproape orice activitate, purtarea de inele cu siguranță va fi remarcată. Aurul este un element prețios, cu un cost mult mai ridicat decât al argintului. Bijuteriile din argint au un preț ușor accesibil și pot fi oferite oricărei femei din viața noastră. Inelul reflectă de obicei personalitatea sau caracterul persoanei. Purtarea de inele argint pot arăta puritatea celei care îl poartă și plăcerea pentru frumos. Când dorim să oferim mamei sau surorii un dar care să îi fie pe plac, un inel ne poate scoate din impas. Alegerea unui model potrivit de inel ne poate face să devenim mult mai îndrăgiți de persoana cărei îi este oferit.

Cum să oferim un inel de argint

O bijuterie este acel accesoriu care ne poate ajuta să oferim un aer chic unei ținute și să o înnobilăm. O bijuterie oferită drept cadou trebuie oferită într-un mod special. Dacă este oferită iubitei sau soției, ar fi de preferat să se creeze un cadru romantic. În cazul în care alegem inele de argint pentru mama, bunica, sora sau prietena, important este să știm cum să îl alegem și cum să îl ambalăm. Putem să îl oferim împreună cu o felicitare cu un mesaj, o cutie de bomboane sau un buchet de flori. Orice doamnă cochetă ar fi multumită de un dar atât de prețios și deosebit. Însă, sincer vă spun, că ceea ce este esențial ține de modelul de inel de argint ales.
Un model unic, are puterea de a schimba total valoarea și semnificația de inel oferit în dar. Este atât de plăcut să primim o bijuterie unică, o creație desăvârșită și impresionantă. Putem alege o creație unică de inele argint care pot fi asociate cu momentul la care îl oferim sau care să aibă o semnificație aparte. Un inel de argint cu piatră poate fi asociat cu o posibilă viitoare cerere în casatorie.
Un inel cu pietricele viu colorat poate fi oferit unei persoane ținând cont de preferința persoanei pentru anumite nuanțe. Este vital să nu dăm greș atunci când alegem să oferim un inel de argint. Trebuie să acordăm atenție stilului vestimentar al persoanei, bijuteriilor pe care le poartă persoana vizată. Un inel de argint este un dar pe care îl putem oferi atât mamei de 8 martie  cât și iubitei de Valentine’S Day. O bijuterie din argint este un dar veritabil și apreciat care poate fi purtat o viață întreagă.

Vă place să oferiți bijuterii sau mai bine să le primiți?

You may also like

32 de comentarii

  1. Wow ce frumuseti. Am ajuns perfect la timp. Chiar sunt in cautarea unui inel sau a unui set de inele pentru manichiurile mele. Argintul imi place maxim.

  2. Primul meu inel a fost cumparat din banii de liceu, si da, a fost de argint. Il am si acum prin cutia de bijuterii doar ca i-a sarit pietricica. O sa incerc sa il repar pentru ca imi aminteste de o perioada frumoasa din viata mea.
    Nu obisnuiesc sa ofer, pentru ca fiecare isi stie gusturile. In schimb mi-a oferit soacra cateva bijuterii

  3. Inelele sunt bijuterille mele preferate, dar nu stiu de ce nu prea am mai cumparat si purtat inele de argint in ultimii ani. Nu te gandi ca am multe din aur (doar 3) dar parca mi-e greu sa le mai dau jos si sa le schimb cu altceva.

  4. Am o placere deosebita de a face cadouri persoanelor dragi, si nu numai atunci cand toata lumea face cadouri.

  5. Mie nu imi place sa port bijuterii. Probabil semăn cu mama. Prefer cosmeticele sau profuse de ingrijire in locul bijuteriilor

  6. Nici nu ofer si nici nu primesc bijuterii, dar nici nu imi plac indeosebi. Asa am fost dintotdeauna. Am cateva bijuterii de ocazie, pe care le port cu drag la evenimente, insa zi de zi, port cerceii si verigheta. Sunt mult prea clasica din acest punct de vedere. Imi cumpar totusi bijuterii pt evenimente, asa ma asigur ca imi cumpar ce imi place.

  7. Uite așa mi-am amintit de melodia „Ți-am dat un inel” a lui Holograf. Arată drăguț mai multe inele puse în locuri diferite pe degete. Aș vrea și eu.

  8. Este foarte buna ideea asta de cadou. Sper ca si barbatii sa o citeasca. Eu iubesc inelele, bratarile si cerceii. Niciodata nu m-am inteles cu colierele. Ma enervau deoarece mi se pareau ca ma incurca. De Craciun am primit cadou un inel superb si niste cercei frumosi. Sper sa mai primesc si sa si daruiesc:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.