De ce perdelele de aer pot fi o buna achizitie pentru un spatiu comercial

Fara indoiala, unitatile de climatizare de tip perdea de aer constituie niste achizitii inspirate pentru usile de acces din diferite locatii, in special pentru spatiile de interes comercial, industrial. Aceste perdele sunt solutii ingenioase de climatizare, care creeaza o bariera de separare intre mediul exterior si cel interior, atunci cand sunt montate la usile de intrare sau la deschiderile in ferestre, pastrand in acelasi timp la distanta insectele si alte elemente nedorite (praf, mirosuri urate etc.). In plus, prin instalarea unor perdele ambientale Airstream, realizati si o importanta economie de caldura, pe timp de iarna.

perdea-de-aer-airstream-lungime-1-m-minCum va avantajeaza noile perdele de aer Airstream

Tipurile de perdele de aer disponibile in oferta producatorilor sunt: in recirculare, pe apa calda, electrice, monofazice si trifazice cu incalzire cu rezistenta ceramica. In functie de necesitati, va recomandam sa va orientati catre un model corespunzator, care sa ofere randamentul optim si o functionare cat mai eficienta, minimizand costurile energetice si consumul realizat. Iata cateva din avantaje:

  • Curentii calzi / reci nu mai ies din cladirea astfel climatizati, contribuind la economia de energie
  • Confort termic imbunatatite pentru clienti si deopotriva, pentru angajatii care lucreaza in cladire
  • Permit un acces liber si sigur in cladire, fara a afecta sanatatea omului.

Aplicatiile unde se pot monta cu bune rezultate perdelele ambientale: in magazine, mall-uri, restaurant si cofetarii, depozite frigorifice – pentru astfel de locatii, cele mai bune solutii le reprezinta perdelele de aer in recirculare, dar si cele electrice sau pe apa. Pentru uz comercial, va recomandam drept modele compatibile, urmatoarele: perdele de aer pe apa rece, perdea de aer Airstream cu lungime 1.5 m in recirculare, perdele electrice etc. pentru showroom-uri, hale, fabrici si depozite, puteti utiliza perdele de aer pe aburi, in recirculare, pe apa, electrice sau chiar si pe gaz. Decizia va apartine in totalitate, insa daca nu dispuneti de cunostinte in domeniul aerului conditionat, preferabil este sa solicitate ajutorul unui specialist. Echipa Aquarys va sta la dispozitie cu orice informatii aveti nevoie, oferindu-va cele mai noi unitati de climatizare de pe piata!

You may also like

20 de comentarii

  1. Sunt foarte interesante aceste aparate…de s-ar gasi in mai multe restaurante sa nu mai vad usile deschise 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.