Sistemul de alarmă pune hoții pe fugă

Siguranța noastră este pe primul plan și dacă ești o persoană fricoasă, ca și mine, trebuie să luăm măsuri în acest sens. Toate măsuri luate până acum nu m-au mulțumit suficient de mult, încât să îmi ofere o siguranță deplină.

Sistemul de alarmă este soluția salvatoare

Din punctul de vedere al siguranței, la casă este cu mult diferit față de bloc. La casă se aud tot felul de sunete și din acest motiv motiv refuz să stau singură acasă. O perioadă bună de timp am avut un cățel în casă, dar rezolvam problema confortului meu și aveam probleme cu curățenia. Un prieten mi-a sugerat să îmi iau un sistem de alarmă wireless Chuango.

Mi-a explicat puțin mecanismul de funcționare și m-a convins rapid că acest sistem este exact ceea ce aș avea eu nevoie.

Cum funcționează sistemul de alarmă wireless Chuango

Modul de instalare este extrem de ușor și toate informațiile necesare, pas cu pas, sunt menționate în instrucțiunile care vin la pachet cu sistemul de alarmă. În plus, trebuie să mai am și o conexiune de telefonie fixă la care se cuplează.sistem-de-alarma-gsm-sms-408-min

În funcție de sistemul ales, în cutie găsim un panou de comandă, un senzor de mișcare și telecomanda. Mecanismul ar fi cam așa: senzorul de mișcare detectează mișcare, trimite această informație către panoul de control, iar panoul de control trimite informația către telecomanda pe care o am asupra mea și în plus sună la numărul de telefon setat.

Este foarte ușor de instalat și nu necesită întinderea cablurilor prin casă. Toate mecanismele funcționează wireless și sunt ușor de instalat și de folosit.

Pachetele de bază au incluse un senzor sau doi, dar pentru o acoperire mai extinsă, se pot cumpăra suplimentar senzori.

Zgomote inexplicabile

Eu intenționez să îmi instalez acest sistem de atât în interior, cât și în exterior. În acest fel sper să rezolv problema unor zgomote inexplicabile sau să alung niște pitici de pe creier și să dorm puțin mai liniștită.

Nu-mi doresc să dau nas în nas vreodată cu un vreun hoț dar mă gândesc că mesajul de avertisment pus la vedere care anunță că acel imobil este monitorizat să îi țină la distanță. Dacă totuși reușește să intre vreun hoț în casă, sper să fie speriat de sunetele sirenei care se declanșează și să nu apuce să facă și alte pagube.

Investiția nu este foarte mare așa că se va amortiza într-un timp foarte scurt!

You may also like

4 comentarii

  1. And stai la casa este necesar un sistem de alrma. Dar sa recunoastem ca nimic nu mai este sigur. Htul este inventiv 😀

  2. Cred ca ar fi mai interesant sa fie ceva filmat. sa poti vedea exact care este motivul pentru care se declanseaza alarma. Pretul poate este putin mai mare dar daca ai astfel de temeri, merita investitia

  3. Si eu daca as sta la casa, cred ca as fi la fel ca tine. Candva, am stat intr-o curte imensa cu 5000 mp. Mi-a trebuit mult timp ca sa ma obisnuiesc, sa invat orice zgomot care de unde vine. Aveam un caine mare care dormea pe presul de la usa si de multe ori noaptea, dadea cu coada in usa. Pana m-am prins de smecherie, mi-a cam stat inima in loc. Am avut si neplaceri in acea curte dar acum 15 ani…. nu prea era moda asta si cred ca nici accesibila nu mi-ar fi fost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.