Momente de magie cu Lorenzo Cristian

Momentele de iluzionism sunt perfecte pentru destinderea atmosferei și pentru stârnirea interesului asupra magiei făcute. Ce poate fi mai plăcut ca în apropierea Crăciunului să ți se facă o magie. Un moment de magie este executat corect atunci când rămâi pe gânduri o perioadă lungă de timp de la încheierea numărului.

Magician invitat la petrecerile firmei

lorenzo-cristian-minNu oricine poate avea harul de a fi magician și de a face trucuri care mai de care mai interesante. Toate aceste numere de magie sunt atent studiate și cred că numărul orelor de antrenament este foarte mare. Am văzut multe trucuri executate de magicieni de afară și trebuie să recunosc că ar fi interesant să văd unul cât mai aproape de mine ca să mă asigur că trucurile sunt cât mai reale. Lorenzo Cristian este un magician care oferă servicii evenimente corporate.

magician-petreceri-private-lorenzo-cristian-minEl participă la diverse evenimente restrânse și face trucuri în care implică și persoanele invitate și în acest fel spectacolul este ceva mai interactiv decât tot ceea ce am văzut până acum.

Promovarea unor produse în numărul de magie

Lorenzo Cristian a fost cunoscut drept unul dintre semifinaliștii Românii au talent și dacă vreți să vedeți ce fel de magie face, puteți urmări câteva dintre numerele executate perfect.

lorenzo-cristian2-minLorenzo Cristian are numere special create pentru promovarea unor produse sau servicii în interiorul show-ului. În acest fel persoanele participante sunt direct interesate de produs și le va fi mult mai ușor să rețină denumirea. Unul dintre spectacolele care au făcut furori este cel în care a promovat o marcă de pastile și acestea au apărut în buzunarul unei doctorițe prezente pe scenă. Acestea erau semnate și pot să spun că era aproape imposibil să fie găsite în acel loc. Îmi plac numerele de magie care lasă o urmă de mister și mă surprind.

Levitarea este un număr foarte dificil

Toate numerele realizate au un grad mai mic sau mai mare de dificultate. Chiar dacă nu pot fi realizate de oricare dintre noi, nu pot să spun că unele numere nu mi se par banale și că mi-aș fi dorit ceva mai mult sau ceva care să îmi dea puține emoții și să-mi lase o urmă de suspans.

Levitarea este total diferită de tot ceea ce am văzut până în prezent. După părerea mea, acest procedeu este cel mai greu de realizat și cred că puține persoane au capacitatea de a face acest lucru. Atunci când vezi un număr de acest gen la televizor nu te implică foarte mult emoțional, dar când ești invitat la un eveniment și ești întâmpinat de o persoană care levitează, totul este puțin înfricoșător. Cred că cel mai ciudat este că nu îți poți explica fenomenul.

Iubesc numerele de magie și mi-ar plăcea să-l întâlnesc la petrecerea de Revelion

You may also like

2 comentarii

  1. Am avut ocazia sa-l intalnesc pe Johanes la un eveniment si m-a lasat cu gura cascata. Atunci cand traiesti pe pielea ta diverse lucruri pe care nu ti le poti explica este mult mai palpitant. Poate voi avea ocazia sa il intalnesc si pe acest magician

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.