Crăciun fericit şi o rochiţă elegantă

Crăciun fericit tuturor şi nu pot decât să mă bucur că sunt alături de voi în această zi frumoasă şi specială. Încă nu am apucat să vă povestesc mai nimic din vacanţa mea de Crăciun, dar cu siguranţă am să scriu un articol destinat vacanţei mele. palton-zaful-minAcum o lună vă întrebam pe facebook ce rochie să îmi aleg. Aveam 2 variante și trebuia să mă decid asupra uneia. Am acționat după propriul instinct și am ales dar voi ați preferat această rochie așa că în concluzie, am făcut un efort și le-am ales pe amândouă. Aceasta este cea de-a doua rochie și vreau să vă povestesc câteva lucruri despre ea.

Rochie albastră din dantelă

Vroiam o rochie puțin mai elegantă pentru petrecerile speciale care vor avea loc de Crăciun și Revelion. Nu știam ce să aleg și din acest motiv v-am cerut ajutorul și într-un final am ales această rochie albastră care are un fel de plasă pe deasupra unui material ușor și foarte subțire.

rochie-sammydress

Rochie elegantă – link

Rochia este interesantă și se așează frumos doar că este puțin cam subțire decât m-aș fi așteptat eu. Materialul care este pe interior este ușor lucios și subțire, iar ca să se așeze frumos vă trebuie un corp aproape perfect. Se vede orice imperfecțiune și cred că vreți să vă expuneți părțile mai puțin plăcute.

În viziunea mea, rochia perfectă este aceea care știe să mascheze imperfecțiunile și eventual să pună mult mai mult în valoare părțile corpului care arată perfect.

Comanda SammyDress

Sammydress este un site chinezesc care funcţionează la fel ca toate celelalte. În concluzie, comanda plasată pe site ajunge cam în 30 de zile și o puteți ridica de la poșta vamală. Se pare că volumul mare de comenzi, i-a determinat să fracționeze comanda și din 3 produse să-mi ajungă doar 2.

rochie-dantela-sammydressPentru mine nu este nici o problemă, dar dacă poșta vamală este la o distanță mai mare, acesta poate fi un inconvenient. La poștă nu am plătit nimic suplimentar pe colet pentru că pe pachet era trecută o sumă mică și atâta timp cât pe colet este o sumă mai mică de 10$, indiferent de valoarea reală plătită pe pachet, nu este nevoie să plătiți nimic.

Atunci când vă alegeți mărimea, nu uitați să verificați dimensiunile. Eu din ţară îmi cumpăr haine mărimea M şi această rochie este mărimea XL. Nu vă speriaţi dacă atunci când verificaţi dimensiunea trebuie să alegeţi o mărime din asta. Mie îmi vine perfect.

sammydress-rochiesammydress-rochie-albastrasammydrees-rochie-dantelarochie-albastra-sammydress

You may also like

17 comentarii

  1. Crăciun cu bine si tie si familiei tale ! Frumoasa rochia si materialul si culoarea . Cine are nevoie se poate inspira din articolul tau .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.