Intalnirea bloggerilor galateni la Blog Me Up

O întâlnire cu bloggerii Galățeni a avut loc mai devreme decât m-aș fi așteptat. Absolut întâmplător am găsit informația necesară precum că în Galați urma să se organizeze o întâlnire pentru bloggeri așa că am zis că vi face tot posibilul să particip și eu. Blog Me Up am aflat că nu era tocmai la prima organizare a unui eveniment de acest gen dar pentru mine aceasta era o noutate.

Înscriere la eveniment cu peripeții

Procedeul de înscriere era simplu. Îți lăsa-i adresa de mail și numele și cam atât doar că ulterior am aflat că ar trebui să primesc și o confirmare a înscrierii mele pe mail sau pe telefon. Ieri, în ziua evenimentului, am tot așteptat să primesc vreun răspuns și nimic. Într-un final am înțeles că puteam să vin fără probleme doar că răspunsul nu a venit atât de repede pe cât m-aș fi așteptat eu.eveniment-flow-minCred că unul dintre motivele acestui impediment era să mă răzgândesc eu și scumpul meu soț să nu mai fie nevoit să stea cu cea mică. El îmi tot punea bețe în roate să nu mi se mai alinieze planetele și să fac ce mi-am propus. Mă tot întreba dacă mă mai merg la eveniment.

Programul evenimentului

Programul propus m-a atras cel mai mult și m-a făcut să-mi doresc să ajung la acest eveniment. 3 bloggeri Gălățeni urmau să aibă câte un discurs pe o temă stabilită și eram curioasă să văd cum pune problema un blogger mai mare și cu ceva mai multă experiență.

În mare parte programul s-a respectat întru totul și chiar s-a mai prelungit cu jumătate de oră dat fiind faptul că discuțiile au pus stăpânire pe noi și după fiecare speaker venea câte o pauză de 10 minute. Nici nu am simțit când a trecut timpul și majoritatea informațiilor au fost utile și la obiect.

agenda-blog-me-up-min

Părerea mea despre persoanele care au luat cuvântul

Gabriel Ursan este un tip cu ceva vechime în lumea blogului și abia acum vreo lună am ajuns pentru prima oară pe blogul lui. S-a dezvoltat foarte mult pe această parte și ne-a dar câteva exemple prin care am putea să câștigăm din blog. Despre marketingul afiliat știam și este o metodă bună atâta timp cât ai un blog pe care intră ceva lume, advertorialele nu sunt pentru toată lumea și până ajungi să scrii așa ceva îți trebuie câteva cunoștințe iar fimele de SEO nu este tocmai ușor de abordat în primă fază și ele vor ceva trafic ca să te poată lua în vizor. Ca principiu a punctat aceste aspecte și a vorbit despre evoluția lui

Victoria Giorgiana este o vloggăriță de tehnologie tare simpatică care a vorbit foarte frumos despre evoluția ei în cei 3 ani de vlogging și a fost atât de sinceră și atât de frumos a vorbit încât nu am putut să n-o îndrăgesc. Are mulți abonați pe canalul ei și puteți da o căutare pe youtube după numele ei să o vedeți la treabă.

Cătălina Soare reprezenta cea mai mare firmă de PR din București și a venit cu câteva idei și exemple în care firma de publicitate colaborează cu bloggeri. A fost puțin cam serioasă și destul de strictă dar mi-a plăcut prezentarea ei și cred că era nevoie de o astfel de prezentare la un astfel de eveniment. Mie mi-a plăcut că am cunoscut o astfel de persoană și să îmi pot da seama cum pune o agenție problema.

Simona Andrei a vorbit despre gramatica imaginii din punctul de vedere al unui fotograf. Eu sunt interesată să mă dezvolt și în acest sens și să-mi pot face niște poze cât mai frumoase și corecte doar că explicațiile primite au fost mult peste gradul meu de înțelegere și m-au cam depășit unele lucruri dar se vedea că știe ce zice și că este un fotograf bun.

Bogdan Pană a fost cel care a încheiat seara și cred că mi-a plăcut cel mai mult prezentarea lui. A explicat foarte bine și pe înțelesul tuturor despre cum să îți faci un blog pe wordpress, ce pluggin-uri să folosești, cum să încarci poze pe blog astfel încât să nu-ți ocupe mult spațiu și multe alte lucruri care m-au interesat direct. A fost o prezentare chiar frumoasă care m-a captivat.

Părerea mea despre acest eveniment

În primul rând vă spun sincer că nu mă așteptam să găsesc atâta lumea în sală. Sala era aproape plină și marea majoritate au stat până la final deși am văzut că în sală era un procent foarte mic de bloggeri. Informațiile oferite au fost de mare ajutor.

prezentare-bogdan-pana-min

Pauzele de socializare au fost binevenite pentru că așa am reușit să vorbesc cu Lucian de la The Con. El este responsabil de site-ul meu, de logo, aranjare și multe alte detalii pe care mi le-a oferit în mod gratuit. Am cunoscut o altă blogăriță care se ocupa de bijuterii hand made pe care le comercializa prin intermediul blogului și spre rușinea mea am făcut mult prea puține poze.

Aștept cu drag să particip și la întâlnirile viitoare(dacă mă mai primesc)

You may also like

26 de comentarii

  1. Imi plac mult evenimentele pentru bloggeri. Din pacate nu am ajuns la nici unul anul asta pentru ca am tot aflat tarziu de ele. Poate o sa ajung anul viitor, bine, in Bucuresti ca e mai aproape de mine.

  2. Imi plac super mult intalnirile cu bloggeri, cu atat mai mult cand e vorba de evenimente in cadrul carora mai si invatam cate ceva. E foarte frumos ca ai un astfel de eveniment aproape de tine.

    1. Este primul eveniment de acest gen la care am participat dar as merge cu drag la cat mai multe evenimente pentru ca sigur invat ceva nou pentru mine care ma ajuta sa cresc

  3. Foarte frumos, in Suceava nu am auzit de asemenea intalniri. Ma bucur ca ai avut o seara placuta si ai aflat chestii utile.

    1. Evenimentul a fost organizat de Bogdan Pana si il gasesti pe blogul lui (acelasi nume) il poti contacta pentru detalii pentru nu stiu ce fel s-au organizat atat de bine si frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.