Haine de femei potrivite pentru vremea rece

VestityOutlet este un magazin care are toate informațiile direct în titlu. Mai exact este un site care are haine de la Bershka, Pull&Bear, George, Stradivarius, etc. Sunt multe firme cunoscute iar aici puteți găsi haine de firmă la prețuri mult mai mici decât în magazine. Singurul inconvenient ar fi cî nu fac parte din colecțiile noi dar nu poți să le ai pe toate. Vrei și haine ieftine și să mai fie și din ultima colecție?

fashion-minHaine Femei – www.vestityoutlet.ro

Decembrie toată lumea este pornită pe cumpărături și în concluzie parcă este un fel de concurs de cumpărături. Știi cum este … îți trebuie …. nu-ți trebuie … cumperi pentru că este la reducere.

Ne pregătim de vremea rece

Când stau și analizez problema la rece sunt de părere că nu-mi trebuie nimic și că am de toate dar când mă gândesc mai bine parcă am câteva nevoi și unele chiar urgente. Numesc urgență un set frumos de fular cu căciulă. Am fost cam fudulă de felul meu și nu prea am purtat căciulă iar când vremea nu era tocmai prietenoasă cu mine am preferat să aleg o geacă cu o glugă generoasă care să-mi acopere cam toată fața. Mereu am avut impresia că acest obiect vestimentar numit căciulă îmi știrbește din frumusețea la care nu era atent nimeni pe așa o vreme.

Cred că primul fes cumpărat de mine a fost luat de la munte de la o tarabă. Toată lumea era echipată pentru mers cu ATV-ul iar eu eram o mică divă cu bucle așa că am făcut atunci prima achiziție. A fost frumos și l-am purtat numai la evenimente de acest gen.

Iarna nu trebuie să fii la modă

Este bine că am realizat într-un final că nu trebuie să te chinui să te îmbraci prea elegant sau mult prea frumos în momentul în care afară ninge și vremea nu ține deloc cu tine. Degeaba te machiezi jumătate de oră dacă o dată ce dai piept cu ninsoarea și vântul s-a dus naibii rimelul și arăți mult mai rău decât dacă ți-ai fi aplicat o simplă cremă pe față care să te protejeze de vânt.

Ce haine ne trebuie pentru vremea rece

Iarna vine cu temperaturi scăzute așa că trebuie să ne luăm haine mai groase decât în mod normal. Eu prefer gecile de fâș iar dacă afară este chiar rece ar fi bună o geacă de fâș ceva mai lunguță. De preferat să aibă glugă. Nici acum nu sunt mare prietenă a chestiilor de pus pe cap așa că dacă vremea este neprietenoasă îmi trag repede gluga și la drum.

Puloverele sunt și ele foarte bune ar aici trebuie să aveți grijă și de locul în care urmează să îl purtați. Dacă știți că la muncă este foarte cald nu cred că trebuie să purtați unul foarte gros pentru că transpirați și nu este un lucru bun. În acest caz este de preferat o bluză ceva mai subțire ca aceasta.

Încălțămintea trebuie să fie adecvată vremii și ar fi de preferat o pereche de cizme îmblănite. Dacă afară este umezeală, cu siguranță veți avea nevoie și de unele impermeabile.

You may also like

17 comentarii

  1. Imi plac magazinele de tip outlet. E normal sa nu gasim chestii din noile colectii acolo, insa eu oricum de obicei ma axez pe produse vestimentare care sa nu se demodeze repede, deci la care nu ne putem da seama daca fac parte dintr-o colectie noua sau una de acum 3 ani :D.

  2. Ca iarna nu e neaparat sa fi la moda am inteles si eu dupa ce am inghetat bine si am inteles ca geaca mea groasa si caciula de lana sunt mult mai bune decat paltonul elegant si pletele in vant.

  3. Iti dau maxima dreptate, iarna chiar nu trebuie sa fii la moda. Parca acum vreo 3 ani, au fost zapezile acelea groaznice, iar aerul nici macar nu se putea respira. Trebuia sa ma vezi cat de la moda am fost atunci: pe stilul ninja :)))

  4. Da, prefer magazinele outlet, aleg ce ma reprezinta si de preferabil ceva simplu. Daca n-ar fi ele, clar n-ar ajunge hainele de firma prin casa noastra. Cel putin, asa este la mine. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.