Etichetarea corecta pe diverse tipuri de produse

Etichetele sunt foarte importante pentru că de obicei sau de cele mai multe ori pe etichetă ar trebui să apară foarte multe detalii despre produs și să transmită informațiile esențiale despre produs. Ca idee, fiecare etichetă este diferită pentru că trebuie să conțină diverse informații care să spună ceva despre acel produs. Nu cred că trebuie să explic de ce o etichetă de salam nu este la fel ca cea de vinuri.

Urmărește eticheta

Nu vreau să vă spun exact ce trebuie să urmăriți pe o etichetă pentru că fiecare are propriile principii. Important este că până acum etichetele erau analizate de puține persoane și mergeau pe încredere și pe recomandări sau alegeau produsele în funcție de preț dar în ultimul timp văd din ce în ce mai multe persoane care analizează produsele cumpărate din market.

O persoană informată este de apreciat și admir persoanele care știu să se ferească de elementele mai puțin potrivite care se găsesc într-un aliment, într-o cremă sau orice alt produs care contează. Este foarte importantă sănătatea și pentru femei fermitatea tenului.

Și produsele mici au etichetă

În cazul produselor alimentare sau cosmetice eticheta trebuie să fie cât mai mare și cât mai cuprinzătoare și când spun mare nu mă refer la mărime ci la numărul de informații care se regăsesc pe ea. Surprinderea vine de la etichetele cablurilor pentru că și ele trebuiesc etichetate.

banda-etichetat-min

Fie că au 3, 5 sau 7mm cablurile trebuie să aibă și ele informații și pot fi ușor de încurcat sau confundat așa că un cablu trebuie să conțină minimul de elemente care să le facă distinctive. Pot fi ușor de încurcat în momentul în care cumperi mai multe elemente de mărimi sau firme diferite trebuie să le poți diferenția cumva. Etichete cabluri pe diverse culori? Eii bine da. Poți eticheta pe alb sau pe negru în funcție de culoarea pe care urmează să aplicați eticheta. Trebuie făcut un contrast pentru că aceasta trebuie să se deosebească de fondul pe care urmează să fie aplicată și din acest motiv poate fi aleasă culoarea.

Pentru a eticheta aveți nevoie de un aparat de etichetat și o bandă de etichetat. Banda poate fi aleasă în funcție de lungimea acesteia, culoare sau suprafața pe care urmează să fie aplicată. Eticheta trebuie să reziste o perioadă cât mai lungă de timp și să nu dispară la cea mai mică atingere așa că trebuie folosită o bandă specială tipului de produs pe care urmează să fie aplicată.

 

 

 

You may also like

3 comentarii

  1. Noi nu suntem educati in a ne interesa ce scrie pe un produs. Nu este o scuza dar, probabil, de acum incolo multi dintre noi ne vom obisnui sa facem lucrul acesta.
    Din pacate, la alimente multe specificatii nu sunt pe intelesu tuturor.

    1. Asta este si ideea. .. ca noi sa intelegem cat mai putine lucruri si sa cumparam produsul indiferent cat de bun sau cat de „natural este”

  2. Pentru magazinele mari aceasta problema este mult mai importanta decat pentru un magazin mic. Am intalnit cazuri in care eticheta era inexitenta, caz in care am asteptat la casa o perioada buna de timp sau chiar sa fie eticheta trecuta gresitn si sa platesc un pret diferit fata de cel trecut la raft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.