Comanda mea Sammydress

Astăzi revin asupra unui outfit prezentat deja zilele anterioare. V-am povestit despre comanda mea pe Bonprix și pentru cine a ratat articolul îl poate citi aici. Astăzi vreau să vă vorbesc despre geacă și despre ghete pentru că îmi plac foarte mult și le-am purtat destul de des în ultima perioadă.

geaca-de-iarna-crem

Geacă – link

Bluză – Bonprix

Ghete – link

Ambele produse sunt de pe Sammydress și le-am primit în colete separate. Cei drept nici nu le-am comandat înt-o singură comandă, dar pe comanda cu geaca mai aveam un produs și au venit pe rând, iar în comanda cu ghetele la fel. Nu a fost asta nici o problemă din partea mea. În momentul în care vânzătorul fracționează comanda, clar va trece o sumă mică pe colet și pe mine vă avantajează. Comenzile sub 10$ sub lipsite de orice fel de taxă suplimentară din partea celor de la vamă.

Detalii despre geacă

Geaca se așează foarte frumos și când am comandat-o nu m-am gândit că mă voi îndrăgosti de ea. Am ales această culoare pentru că am niște UGG-uri și vroiam să o asortez cu ei. Îmi place cum stă pe corp, îmi place că este lungă, îmi place că are glugă și în plus și blăniță. Blănița este detașabilă.

geaca-sammydress12-min-768x1024Mărimea aleasă este XL, deși eu port M. Mărimile noastre nu corespund cu ce au ei, dar corespund dimensiunile trecute pe site. Eu după ele mă ghidez mereu atunci când fac o alegere. Mi-am ales mărimea XL și îmi vine perfect. O alegere mai bună nici că putea face.

Ghetele Sammydress

Am făcut un fel de fixație asupra ghetelor cu talpa puțin mai înaltă și cu material din „piele întoarsă”. Exteriorul se prezintă foarte bine și par chiar ok. Au un material tare care nu se tuflesc pe picior și terminația seamănă cu un fel de ciorap întors. Sunt foarte simpatici și foarte comozi.

ghete-sammydressÎncălțămintea pe site-urile chinezești este de obicei până la 39 și eu port 39/40. De multe ori risc să îmi aleg modele mărimea 39 de dragul încălțămintei. M-am bucurat enorm să văd că pentru acest model are numere mari. Chiar surprinzător de mari pentru că au până la 43. Nu înțeleg fenomenul dar mă bucur că mi-am găsit eu mărimea 40 și îmi vin super. Concluzia ar fi să vă luați fix numărul pe care-l purtați pentru că numerele se potrivesc.

Ce părere aveți despre comanda mea Sammydress?

sammydress-ghetebluza-cu-fluturi-bonprix

 

You may also like

17 comentarii

  1. am sieu o geaa asemanatoare doar ca albastru inchis,acum ca o vad pe a ta parca imi pare rau ca nu am optat pe o culoare mai deschisa

  2. Imi plac mult amandoua. Parca ma caiesc ca mi.am cumparat doua perechi de botine. Parca astea imi plac mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.