Alege arma perfecta in functie de sezon (Airsoft)

Airsoft este jocul oamenilor cu putere de convingere și chef de joacă. Acest joc este recomandat persoanelor peste 18 ani și în special celor care au o pasiune pentru arme. Cu ajutorul acestui joc își pot consuma foarte mult din energia acumulată din cursul săptămânii și bucuria de a juca un joc care folosește arme cât se poate de reale. Nu trebuie să uitați nici o clipă că armele folosite sunt replici airsoft.

Airsoft este doar un joc

Nu trebuie să uităm că airsoft este doar un joc și trebuie să-l tratăm corespunzător dar în același timp trebuie să ne protejăm de eventualele neplăceri care pot apărea ulterior. Este de preferat să ne luăm tote măsurile de protecție și să ne echipăm corespunzător și nu uitați să folosiți și protecții pentru ochi pentru că acestea aș putea spune că sunt printre cele mai importante.

Pistoale folosite pe perioada de vară

Evident că perioada cea mai bună pentru acest sport este vara când temperaturile sunt mult mai prietenoase și mediul în care urmează să se desfășoare întreaga distracție. Sfaturile nu vin neaparat de la mine ci în urma unei documentări în acest sens și vreau să vă sfătuiesc și pe voi să faceți cele mai bune alegeri în acest sens. pistol-cu-gaz-min

Pistolul cu gaz este preferat în această perioadă pentru că seamănă cel mai bine cu armele reale și sunt printre cele mai folosite. Motivul alegerii acestui model este pentru că se aseamănă foarte bine cu originalul.

Pistoale folosite pe perioada de iarnă

Datorită temperaturilor scăzute, iarna nu mai putem folosi pistolul cu gaz pentru că gazul îngheață la temperaturi joase și din acest motiv acesta trebuie înlocuit. Ne putem reorienta către oricare dintre celelalte modele și de preferat ar fi să alegem pistolul cu CO2 sau cel electric.pistol-co2-min

Pistoale cu funcționare pe CO2 sunt asemănătoare cu pistoalele pe gaz pentru că CO2 nu este influențat de temperaturile scăzute dar că acestea sunt mult mai puternice ca cele cu gaz și nu sunt acceptate de toată lumea.

Pistoale electrice sunt o altă alternativă bună pentru distracțiile pe perioada rece. Acesta nu seamănă cu un pistol real dar este preferat de cei mai mulți dintre jucători și datorită costului mic de întreținere și ușurinței cu care acesta se folosește.

Sper că aveți toate informațiile necesare folosirii unuia dintre cele mai bune instrumente de joacă și nu trebuie să uitați nici o clipă că acesta este un mod de relaxare și un simplu joc.

 

 

You may also like

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.