Toate drumurile duc la Ogorul.ro

Grădinăritul este a doua pasiune a mea și am început să-mi fac o mică seră în balcon. Totul a început de la un sâmbure de avocado care acum a împlinit 2 ani. Am citit că acesta dă rod după e ani și sunt tare curioasă de rezultat. Eu am plantat 2 sâmburi, în grădina mamei unul și la socri în grădină unul. Ca idee eu sunt singura care stau la bloc pentru că părinții și socrii stau la casă. Mulți ar spune că este frumos la casă dar eu spun că este foarte frumos să mergi în vizită și să muncești atât cât ai chef prin grădină.

Mama, femeie crescută la țară, se îngrijește de toată grădina și o face foarte bine. Nu am învățat mai nimic dar îmi place să culeg roadele eu. Curios este că nici tata nu a prins nimic din aceste îndeletniciri așa că ea este șefă pe grădina ei.

ardei-ogorul-min

A venit într-una din zile să-mi zică că prin piață vorbea lumea despre un site ogorul.ro precum că s-ar găsi seminte legume bune și că cine le-a mai folosit a zis că a fost extrem de mulțumită de producția avută. Evident că ar fi vrut și ea să cumpere dar cum nu știe să folosească internetul am sărit în ajutorul ei. Pe site găsești semințe pentru orice legumă sau verdețuri îți dorești doar că erau cantități mai mari la unele produse și am înțeles că urma să le împartă cu o altă prietenă. Important este că și-a găsit ce avea nevoie și sper să fie la fel de mulțumită și la primăvară atunci când vor apărea primele răsaduri.

Am găsit pe site o diversitate foarte mare de produse la prețuri mici iar motivul pentru care toată lumea preferă să aleagă semințe de la ei este faptul că soiurile legumelor pe care le comercializează este net superioară produselor găsite în piețe sau magazine fizice. Așa am aflat că magazinul este lansat în 2015 și deja este foarte popular în rândul agricultorilor și nu numai. Pentru persoanele interesate Ogorul.ro oferă consiliere pentru obținerea unor culturi de calitate și cu producții mari.

lalele-botanice-zaar-peter-floare-alb-rosu-inaltime-planta-30-cm-green-paradise-2-min

Nu puteam să rămân indiferentă și să nu-mi aleg și eu nimic așa că mi-am ales și eu câțiva bulbi de flori pentru că am văzut niște flori foarte speciale. Lalelele botanice, brândușa sau lalelele dark of night au fost unele dintre alegerile mele. Prețul este foarte bun comparativ cu ce am mai văzut și cred că până în primăvară am să mai dau o comandă la ei. Comanda a ajuns rapid și am fost foarte mulțumită de felul în care au fost ambalate produsele.

You may also like

17 comentarii

  1. Ai dreptate, mi-ar placea la curte dar sa privesc si sa admir. Oricum de munca nu mai sunt buna, nici n-am fost. O sa spun si eu la cunostintele mele care au o palma de teren macar sa il utilizeze cu Ogorul

  2. Mama adora florile. Daca m-as duce acum la ea cu produse, atunci sigur ar fi cel mai frumos cadou.
    Daca i-as mosteni pasiunea, probabil as avea la bloc sera, dar lipsa de lumina isi spune cuvantul si nu doresc sa le chinui inutile pe saracele plante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.