Ruj de la Bottega Verde

Rujurile sunt nelipsite din geanta mea şi de pe buzele mele. Nuanțele mele preferate sunt derivate din roz și roșu. Dacă mă urmăriți cu siguranță că v-a atras atenția acest aspect și ați văzut nuanțele pe care le port de obicei. Evit nuanțele naturale. Decât să folosesc nuanțe naturale mai bine mă dau cu balsam de buze.Colaj bottega verde-minRuj Bottega Verde

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un ruj care a pus monopol pe buzele mele. M-a atras în primul rând pentru că are ulei de argan și filtre de protecție solară. Este foarte emolient și se întinde cu ușurință pe buze.

Rujul l-am luat de pe Bottega Verde. Bottega Verde este un magazin online de cosmetice naturale. Pentru a vedea calitățile fiecărui produs vă recomand să citiți în detaliu descrierea. Foarte important este că pentru orice comandă de minim 99 lei primiți garantat un cadou.

Ruj Bottega verde-min

Eu mi-am ales ales nuanță rosso bacio și varianta satinată. Pe site aveți multe alte variante asupra cărora vă puteți orienta. Inițial îmi doream un ruj mat dar m-am gândit că acum este foarte cald și acela mi-ar fi uscat și mai tare buzele. La toamnă cred că voi încerca și unul mat!

Nuante de rosu-min Rokolla bottega verde-min

Rujul acesta l-ați văzut și în ultimele poze de la botez.

You may also like

7 comentarii

    1. Ultima data m-am facut cu SYOSS – culoarea aramiu caisa! M-am vopsit peste blond si s-a prins foarte bine culoarea! Mama mea este coafeza…
      Astazi am fost in vizita pe la tine si ti-am lasat un com!

  1. Ohoo este aproape la jumatate de pret si rozul ala sidefat tare imi face cu ochiul. Arata si foarte bine si este ideal si pentru protejarea si hidratarea buzelor; fix cam ce am eu nevoie. Nu folosesc des rujul dar, atunci cand il folosesc, imi place sa fie unul care sa arate si bine si sa stiu ca nici nu dauneaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.